«Τα πλέι οφ δεν είναι αυτοσκοπός»

Ο Πέτρος Μαρινάκης μίλησε για την παρουσία της Δόξας Δράμας και τη συνεργασία με τον γιο του στους Μαυραετούς.

Στην εκπομπή Sports View του Crete2day και στους Γιώργο Χατζάκη, Μηνά Αλμπαντάκη μίλησε ο Πέτρος Μαρινάκης. Ο συνεργάτης του Θανάση Κολιτσιδάκη στον πάγκο της Δόξας Δράμας μίλησε για την έως τώρα πορεία των Μαυραετών στο πρωτάθλημα, αλλά και τη συνεργασία με τον γιο του Μιχάλη.

Μεταξύ άλλων ο Μαρινάκης είπε για τους Ασπρόμαυρους:

«Ευχαριστώ τον Θανάση για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Είναι μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές. Μετά από τόσο καιρό απραξίας είναι πολύ δύσκολο να ανταπεξέλθεις σε πρωτόγνωρες συνθήκες. Κάναμε καλή προετοιμασία. Η Δόξα Δράμας είναι στην εμβέλεια του ΟΦΗ. Μ' αρέσει το κλίμα, οι εγκαταστάσεις και μπορείς να δουλέψεις σωστά».

Στόχος εξ αρχής ήταν η εξάδα. Απομένουν πέντε αγώνες και θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Με χαμηλότερο μπάτζετ από άλλες ομάδες θα είναι πολύ σημαντικό να μπούμε στα πλέι οφ. Δεν είναι όμως αυτοσκοπός».

Για το πρωτάθλημα της Super League 2:

«Πολύ δύσκολο πρωτάθλημα με ποιότητα και δύναμη που το παρακολουθεί αρκετός κόσμος. Είναι αδικία να μην υπάρχουν πιο πολλά στηρίγματα».

Για την εξάδα:

«Νομίζω τον πρώτο λόγο έχουν Ξάνθη, Εργοτέλης, Ιωνικός, Λεβαδειακός, Χανιά, Παναχαϊκή. Ο Απόλλων Λάρισας και η Δόξα Δράμας έχουν αδικήσει τον εαυτό τους».

Για την παρουσία του γιου του στο ρόστερ:

«Τα 806 λεπτά συμμετοχής του τα λένε όλα. Εξ αρχής πιστεύαμε ότι έχει πολύ καλά στοιχεία. Τον πήραμε ελεύθερο από τον ΟΦΗ γιατί τον πιστεύαμε και το έχει αποδείξει από μόνος του. Η μόνη μου πικρία είναι ότι τον έδιωξαν από τον ΟΦΗ μ' ένα τηλέφωνο. Αγωνίζεται γιατί είναι αυτό που θέλει ο Κολιτσιδάκης. Ποιοτικά και εγκεφαλικά είναι καλύτερος από εμένα. Εγώ είχα την κίνηση στον χώρο, εκείνος είναι καλός με τη μπάλα. Έχει διαφορετικό στιλ. Ποιοτικά μπορεί να γίνει πιο καλός από μένα».

Απόδοση: FL News

Last modified onΤετάρτη, 31 Μάρτιος 2021 20:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep