«Η πιο ταλαιπωρημένη ομάδα»

Η Δόξα Δράμας θα μαζέψει τα κομμάτια της στην πρώτη ελεύθερη από αγωνιστικές υποχρεώσεις εβδομάδα.

Μετά τη νίκη (2-1) απέναντι στον ΟΦ Ιεράπετρας ο προπονητής της Δόξας Δράμας, Θανάσης Κολιτσιδάκης ανέφερε:

«Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι οριακό για να ξεκολλήσουμε μια και καλή από τα χαμηλά της βαθμολογίας και καταλαβαίνετε το άγχος που δημιουργήθηκε στα παιδιά στο τέλος του αγώνα. Ήταν μια δύσκολη και αγχωτική νίκη αφού η Ιεράπετρα έπαιζε τα ρέστα της, μια καλή ομάδα όπως είναι όλες στην κατηγορία.

Μετά τα δύο γκολ που πετύχαμε η ομάδα έμεινε αρκετά πίσω, αλλά θα το πω ξανά και όποιος δεν το καταλαβαίνει νομίζω ότι δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο. Εμείς από τις 27 Ιανουαρίου είμαστε η πιο ταλαιπωρημένη ομάδα της Super League 2, παίζοντας συνεχόμενα παιχνίδια Κυριακή - Τετάρτη. Δεν έχουμε σταματήσει ούτε μια εβδομάδα. Αυτή θα είναι η πρώτη που σταματάμε για να μαζέψουμε τα κομμάτια μας.

Είδατε πάλι ότι ένας πολύ σημαντικός παίκτης μας ο Χάμοντ βγήκε τραυματίας πολύ νωρίς. Σίγουρα ο Φυτόπουλος που μπήκε στη θέση του τον αντικατέστησε επάξια. Όμως έχουμε ήδη πολλούς τραυματίες και αυτό είναι πολύ λογικό. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που έδωσαν ό,τι καλύτερο είχαν για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι όπου θέλαμε τη νίκη».

Για τον Μαυριά είπε:

«Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής που μπορεί να παίξει και σε παραπάνω επίπεδο και είναι από τους λίγους, αν όχι ο μοναδικός που βλέπει δίχτυα. Προσπάθησα να τον φέρω όσο πιο κοντά γίνεται στην αντίπαλη εστία για να κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά, να πετυχαίνει γκολ. Πέτυχε το πρώτο γκολ, ήταν κινητικός, δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα της Ιεράπετρας. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για μας αλλά και αυτός θέλει ανάσες, όπως και όλοι μας για να συνεχίσουμε αυτόν το μαραθώνιο».

Για τα δύο πρόσωπα εντός και εκτός έδρας:

«Η ομάδα εντός έδρας έχει περισσότερο άγχος. Εκτός έδρας παίζουμε πιο ελεύθερα, καλύτερα. Όπως είδατε στο Διαγόρα παίζαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση και μια πολύ σημαντική νίκη. Σήμερα όντως είχαμε πολύ άγχος και είναι πολύ λογικό όταν παίζεις μια κατηγορία. Βέβαια δεν θέλω να πω ότι τελείωσε κάτι σήμερα αφού η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί μέχρι τέλους. Υπάρχουν μαθηματικές προσπάθειες για να αποφύγουμε τα πλέι άουτ και να μπούμε στα πλέι οφ και για αυτό θα κάνουμε την προσπάθειά μας.

Είναι πολλά αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα αλλά δεν είναι η ώρα να τα πούμε τώρα. Θα κάνουμε έναν απολογισμό στο τέλος και θα τα πούμε εκεί για το τι έχει γίνει σε αυτή την ομάδα, πώς έχει δημιουργηθεί και πώς έχει φτάσει μέχρι εδώ».

Πηγή: sportdrama.gr

Last modified onΚυριακή, 28 Μάρτιος 2021 19:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep