«Όπως θέλω τη Δόξα»

Οι δηλώσεις του Θανάση Κολιτσιδάκη μετά τη νίκη (1-0) απέναντι στα Τρίκαλα.

Ο προπονητής της Δόξας Δράμας Θανάσης Κολιτσιδάκης συνεχάρη άπαντες για την εμφάνιση απέναντι στα Τρίκαλα και δήλωσε:

«Ήταν πολύ αγχωτικό παιχνίδι. Αν και προηγηθήκαμε στο πρώτο λεπτό και θα μπορούσαμε να το έχουμε τελειώσει από το πρώτο ημίχρονο, δεν καταφέραμε να βάλουμε δεύτερο γκολ. Σίγουρα υπήρχε πολύ άγχος. Βλέπαμε ότι μπορούσαμε να το κερδίσουμε, το θέλαμε. Όσο είναι 1-0 πάντα υπάρχει άγχος και πίεση χωρίς να μας κάνει ευκαιρία. Πάντα το 1-0 το φοβάσαι.

Ήταν μια δίκαιη νίκη. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Ήταν όλοι όπως θέλω να τους βλέπω, όπως θέλουμε να βλέπουμε τη Δόξα. Μαχητική, με πάθος, διάθεση, πίστη στον στόχο. Αν είμαστε έτσι, αυτή η ομάδα έχει μέλλον».

Για τις επιστροφές των Άντερσον, Χάμοντ, Βάντερσον:

«Το είδαν όλοι. Και ποιότητα δίνουν και σιγουριά σε όλη την ομάδα. Κάναμε πάλι δύο αναγκαστικές αλλαγές με τον Κουκόλη και τον Αγγελόπουλο. Το παιδί αυτό άντεξε από το πρώτο λεπτό να παίξει ένα ημίχρονο. Όσοι έπαιξαν, έδωσαν αυτό που θέλουμε να βλέπουμε. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

Για το ματς με τον Διαγόρα:

«Να πάμε να παίξουμε αυτό που είδαμε σήμερα και να κερδίσουμε».

Για τις χαμένες ευκαιρίες:

«Το θέμα αυτό μας απασχολεί από τότε που ξεκίνησε το πρωτάθλημα. Είμαστε δύσκολοι στο γκολ. Δεν έχουμε τον παίκτη με το εύκολο γκολ. Αυτό είναι χάρισμα. Προσπαθούμε όλοι μαζί να το αναπληρώσουμε. Κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν. Όσο μπορούμε το δουλεύουμε».

Για τον Βάντερσον που παίζει τραυματίας:

«Κάνει τη διαφορά. Παρακινεί όλους, τον πιστεύουν όλοι και είναι βαρόμετρο. Μακάρι να είναι καλά».

Σχετικά με το σχήμα με τρεις μέσους:

«Εύχομαι να είναι καλά όλοι οι τραυματίες που βγήκαν. Ο Αγγελόπουλος είναι πολύ σημαντικός για το παιχνίδι μας. Στη θέση «10» που έπαιξε είναι ακόμα καλύτερος από ό,τι στο «6». Μας βοηθά με τα τρεξίματά του και με τις πάσες στους επιθετικούς».

Αν προβληματίζεται για τους τραυματισμούς:

«Από την πρώτη μέρα. Το περιμέναμε, το ξέραμε. Προσπαθούμε να είναι όλοι σε ετοιμότητα, ώστε όποιος μπαίνει να βοηθά την ομάδα. Όταν είμαστε όλοι είναι πολύ καλύτερα. Ζούμε με αυτό και θα ζούμε ως το τέλος του πρωταθλήματος».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΤετάρτη, 17 Μάρτιος 2021 19:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep