«Από το μυαλό μου η παραίτηση»

Οι δηλώσεις του Θανάση Κολιτσιδάκη μετά την ήττα (3-0) της Δόξας Δράμας από την Ξάνθη.

Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης σκέφτεται την παραίτηση από τη Δόξα Δράμας, όπως έγινε γνωστό μετά την ήττα (3-0) από την Ξάνθη. Οι σχετικές δηλώσεις:

«Η Ξάνθη έδειχνε σε όλη τη διάρκεια ότι ήθελε πιο πολύ το παιχνίδι. Το θέλαμε πάρα πολύ, αλλά δεν το δείξαμε στο γήπεδο. Δεν βγάλαμε ψυχή, πάθος. Μόνο στο δεύτερο από ένα διάστημα και μετά το κάναμε. Ξεκινήσαμε το δεύτερο ημίχρονο με γκολ. Ήταν πολύ δύσκολο. Ήρθε αυτό το πολύ άσχημο αποτέλεσμα.

Σίγουρα επηρεάζει, αλλά πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να πάμε στο επόμενο παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Θα είναι οριακό για μας να το κερδίσουμε».

Για την αγωνιστική κατρακύλα στα τελευταία ματς:

«Υπάρχει υπερβολικό άγχος στους ποδοσφαιριστές και ίσως είναι ένα κομμάτι που μας επηρεάζει αρκετά. Προσπαθώ να τους το αφαιρέσω, αλλά όσο έρχονται οι ήττες, πιέζονται και δημιουργείται αυτή η ανασφάλεια. Δεν αποδίδουμε βάσει αυτού που μπορούμε».

Για το ότι ποτέ δεν υπάρχει αντίδραση μετά από γκολ:

«Έχουμε νεαρά παιδιά. Οι απουσίες των Άντερσον, Χάμοντ είναι δυσαναπλήρωτες. Είναι στυλοβάτες της ομάδας. Σε μία πεντάδα αγώνων δεν δεχόμασταν εύκολα γκολ. Τώρα δεχόμαστε πολύ εύκολα. Αυτοί οι δύο είναι παίκτες που στηριζόμασταν. Ελπίζουμε να τους έχουμε στα επόμενα ματς και να παρουσιαστούμε πιο οργανωμένοι και δυνατοί με τα Τρίκαλα».

Για τον τραυματισμό του Ηλιάδη:

«Δεν ξέρω πόσο σοβαρός είναι. Θα το δούμε από αύριο. Φαίνεται σοβαρός».

Δεν μπορείτε να μεταδώσετε πάθος και δύναμη στους παίκτες;

«Λείπει, το είπα πρώτος. Είχαμε ένα διάστημα που το είχαμε αυτό. Το χάσαμε και λόγω των διαδοχικών αγώνων και λόγω των απουσιών. Και ο Βάντερσον με όλες τις αδυναμίες που έχει, βγάζει πάθος. Είναι αρχηγός και αυτός μας λείπει. Μπορεί να σου κάνει τη διαφορά, όπως ο Τάτος στην Ξάνθη. Δεν είναι καλά στην υγεία του και δυστυχώς δεν θα τον έχουμε καθόλου. Πρέπει να πορευτούμε με αυτό».

Θα κάνετε αλλαγές με τα Τρίκαλα;

«Στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή είναι να μιλήσω πρώτα με τη διοίκηση και τίποτε άλλο. Θέλω να μιλήσω να δω τι θα συμβεί από εδώ και πέρα».

Υπάρχει θέμα παραίτησης;

«Είναι κάτι που περνά από το μυαλό μου, αλλά θέλω πρώτα να μιλήσω με τη διοίκηση».

Απόδοση: FL News

Last modified onΚυριακή, 14 Μάρτιος 2021 19:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep