«Βαθύ ρόστερ η Δόξα Δράμας»

Στόχος της Δόξας Δράμας η εξάδα σύμφωνα με τον Θανάση Κολιτσιδάκη.

Μετά τη νίκη (1-0) σε βάρος του Ιωνικού ο προπονητής της Δόξας Δράμας, Θανάσης Κολιτσιδάκης δήλωσε:

«Αν το δούμε βαθμολογικά είναι μια μεγάλη νίκη, αν το δούμε βάση ιστορίας των δύο ομάδων και βάση φανέλας νομίζω ότι η Δόξα Δράμας είναι μια τεράστια ομάδα. Σήμερα το αποδείξαμε κόντρα στον πρωτοπόρο. Είμαστε μια ομάδα που παίζουμε Τετάρτη, Κυριακή, έχουμε και τρία ακόμη παιχνίδια από αναβολές. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη διοίκηση και στο Γιάννη Ξανθόπουλο για το ρόστερ. Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ, βαθύ ρόστερ. Τα νέα παιδιά όσες φορές καλούνται να παίξουν τα καταφέρνουν φοβερά. Γενικά έχουμε μια ομάδα με πολύ καλό κλίμα, οικογενειακό, που φαίνεται μέσα στο γήπεδο.

Το παιχνίδι έπρεπε να είχε κριθεί από το πρώτο ημίχρονο. Κρίμα που τελείωσε μόνο με ένα γκολ. Έπρεπε να είχαμε πετύχει τρία. Κρίθηκε στο δεύτερο γκολ όπου πατήσαμε πολύ καλύτερα στο γήπεδο. Δεχθήκαμε ένα αστείο γκολ. Δεν πρέπει να δεχόμαστε τέτοια γκολ. Δεν κινδυνέψαμε μέχρι το τέλος αλλά σίγουρα πάντα μια διαφορά ενός γκολ είναι επικίνδυνη.

Ο στόχος είναι η πρώτη εξάδα αλλά είναι πολύ νωρίς. Έχουμε πολλά παιχνίδια Τετάρτη και Κυριακή συνεχόμενα. Μια πολύ επίπονη κατάσταση. Σήμερα είχαμε πέντε παίκτες τραυματίες. Βήμα – βήμα θα το πάμε όπου μπορούμε καλύτερα.

Σε ό,τι αφορά τους νεαρούς Dραμινούς της ομάδας, ο καθένας ό,τι αξίζει το παίρνει. Ο Κυριακίδης είναι 17 χρόνων και έγινε επαγγελματίας. Είναι ένα παιδί που εγώ το πιστεύω πάρα πολύ. Μπορεί σε δύο τρεις αγωνιστικές να τον δείτε βασικό. Είναι ένα πολύ ταλαντούχο παιδί. Όλα τα παιδιά που προσπαθούν και αξίζουν θα πάρουν ευκαιρίες. Την νίκη την αφιερώνω στον κόσμο της Δόξας και ελπίζω να τον έχουμε κοντά μας έστω και από μακριά».

Πηγή: sportdrama.gr

Last modified onΤετάρτη, 17 Φεβρουάριος 2021 18:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.