«Δεν μας λύγισαν οι απουσίες»

Πάθος και διάθεση κράτησε ο Θανάσης Κολιτσιδάκης μετά το 0-0 της Δόξας Δράμας με την Παναχαϊκή.

Στις απουσίες βασικών παικτών στάθηκε ο προπονητής της Δόξας Δράμας, Θανάσης Κολιτσιδάκης μετά το 0-0 με την Παναχαϊκή. Αρχικά είπε:

«Είχαμε τις στιγμές μας, θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ, αλλά το ίδιο θα έλεγα για την Παναχαϊκή. Είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παιδιών. Τα έδωσαν όλα. Πήραμε έναν βαθμό που θα είναι σημαντικός για τη συνέχεια».

Αν η εμφάνιση ήταν η καλύτερη φέτος:

«Σε ό,τι αφορά το πάθος και τη διάθεση που έβγαλαν τα παιδιά νομίζω πως ναι. Δεν μας λύγισαν οι απουσίες. Είναι επτά βασικών παικτών και η ομάδα προσπαθεί, αντιστέκεται, παλεύει και τα αποτελέσματα που παίρνει είναι σημαντικά».

Αν το ρόστερ στέλνει μήνυμα ότι η Δόξα Δράμας είναι εδώ:

«Έχουν παίξει όλα τα παιδιά σε πέντε αγωνιστικές. Αν εξαιρέσουμε τον Πετρίδη που είναι ο πιο νεαρός, τον Ρούτση και τον Τάσιο. Όλοι θα παίξουν. Είναι ένα πολύ δύσκολο και επίπονο πρωτάθλημα. Αυτό φαίνεται στην πράξη. Συγχαρητήρια στον Παρασκευά, ένα νέο παιδί από τη Δράμα. Ήταν από τους καλύτερους παίκτες».

Για τις αλλαγές των Μπολάκη, Ηλιάδη που είχαν δηλωθεί στην ενδεκάδα, αλλά δεν ξεκίνησαν:

«Ήταν τραυματισμοί της τελευταίας στιγμής. Ο Μπολάκης είχε πρόβλημα από το περασμένο παιχνίδι. Μας είπε ότι ήταν καλά, αλλά δεν τα κατάφερε. Το ίδιο και ο Ηλιάδης».

Για τον τραυματισμό του Παρασκευά:

«Δε νομίζω να έχει κάτι. Είναι και ο Παπαϊωάννου που διαμαρτυρήθηκε για πόνο, ο Μαρινάκης...».

Τι κέρδισε η Δόξα Δράμας:

«Είναι πολύ σημαντικό που έρχονται τα παιδιά και μπαίνουν στην ομάδα και δεν φαίνονται οι απουσίες. Μόνο έτσι μπορούμε να κατακτήσουμε τον στόχο».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΤετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2021 19:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep