Αναβολή αγώνων της Δόξας Δράμας

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε την αναβολή των αγώνων της Δόξας Δράμας.

Η αναμενόμενη εξέλιξη. Η διοργανώτρια αρχή, ως όφειλε, αποφάσισε την αναβολή των αγώνων της Δόξας Δράμας μέχρι «την έκδοση απόφασης επί της αιτήσεως αναστολής της 21ης Ιανουαρίου». Δεν μπορούσε, άλλωστε, να ρισκάρει με την επιβολή προστίμων, αφού οι Μαυραετοί δεν έχουν πιστοποιητικό συμμετοχής. 

Έτσι, το προγραμματισμένο για το Σάββατο (16/01) παιχνίδι με τα Χανιά εκτός έδρας και αυτό με τον Εργοτέλη εντός στις 20 Ιανουαρίου δεν θα διεξαχθούν. Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι πολύ δύσκολα οι Δραμινοί θα περάσουν με την... τρίτη επιτυχώς τη διαδικασία από την ΕΕΑ. Σημειωτέον ότι δεν επιβεβαιώθηκε ο νομικός Χάρης Γρηγορίου, ο οποίος δήλωνε ότι οι Ασπρόμαυροι θα ήταν παρόντες στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας έχει προσφύγει στα Διοικητικά Δικαστήρια έχοντας ασκήσει αίτηση ακύρωσης και αίτηση αναστολής κατά της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού με την οποία δεν χορηγήθηκε το πιστοποιητικό του άρθρου 77α παρ3 N 2725/1999.

Επειδή μέχρι σήμερα δεν προσκομίστηκε από την ΠΑΕ Δόξα Δράμας ως όφειλε, προσωρινή διαταγή του Δικαστηρίου, η διοργανώτρια αρχή αναβάλλει τους αγώνες της ΠΑΕ Δόξα Δράμας μέχρι την έκδοση απόφασης επί της αιτήσεως αναστολής που συζητείται την 21/1/2021, σύμφωνα με το άρθρο 3 του Ν 2725/1999 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το Ν 4726/2020».

Last modified onΠέμπτη, 14 Ιανουάριος 2021 15:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep