Logo
Print this page

«Ήρθαν καλοί παίκτες, στόχος η εξάδα»

Στη Δόξα Δράμας φιλοδοξούν να τερματίσουν στην εξάδα και πιστεύουν πως θα το καταφέρουν.

Ο στόχος της Δόξας Δράμας στο πρωτάθλημα είναι η μια θέση στην εξάδα. Ο προπονητής Θανάσης Κολιτσιδάκης και οι παίκτες Βασίλης Κουτσιανικούλης, Χρήστος Κουκόλης και Ιορδάνης Παπαργυρίου μίλησαν στην ΕΡΤ για το φετινό πρωτάθλημα της Super League 2 και για την ομάδα τους.

Ο Κολιτσιδάκης είπε: «Δουλεύουμε καλά, υπάρχει διάθεση και θα παρουσιαστούμε έτοιμοι. Δεν ξέρουμε τι θα δούμε. Ελπίζουμε από την εμπειρία μας να φτάσουμε σε ένα καλό επίπεδο την ομάδα».

Ο Κουτσιανικούλης δήλωσε: «Είχαμε τεράστιο διάστημα στο οποίο δεν αγωνιζόμαστε καλά, κάνουμε σπαστά προπονήσεις. Είναι μεγάλο πρόβλημα για τη δεύτερη και την τρίτη κατηγορία στη χώρα μας που βιώνει αυτά τα πρωτόγνωρα πράγματα. Το μαρτύριο τελειώνει».

Ό Χρήστος Κουκόλης ανέφερε:
«Όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα είμαστε έτοιμοι. Είχαμε πει από την αρχή ότι στόχος είναι η εξάδα. Θα παλέψουμε για να τα καταφέρουμε. Φέτος πιστεύω να έχουμε περισσότερη τύχη για να τα καταφέρουμε».

Από την πλευρά του ο Ιορδάνης Παπαργυρίου τόνισε: «Είναι μια ομάδα που ξαναχτίζεται από την αρχή. Άλλαξαν πολλά παιδιά από πέρυσι. Ήρθαν καλοί παίκτες. Πιστεύω ότι έχουμε δουλέψει αρκετά καλά, μας άφησε πίσω όλο αυτό με την καραντίνα, αλλά γυρίσαμε πολύ καλά».

Media

Last modified onΣάββατο, 09 Ιανουάριος 2021 16:07
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr