«Πεποίθηση για λύση»

Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης μίλησε για την έναρξη προετοιμασίας στη Δόξα Δράμας και τη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής.

Την πεποίθηση ότι θα βρεθεί λύση και η Δόξα Δράμας θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα εξέφρασε ο Θανάσης Κολιτσιδάκης. Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «sportdrama.gr» ο τεχνικός των Μαυραετών αναφέρθηκε αρχικά στην έναρξη ομαδικών προπονήσεων, λέγοντας:

«Επιτέλους έγινε το αναμενόμενο και αυτό που έπρεπε να γίνει εδώ και καιρό. Έχει χαθεί σημαντικό χρονικό διάστημα καθώς εδώ και ένα μήνα είμαστε με ατομικές προπονήσεις. Ο γυμναστής δίνει τα εβδομαδιαία προγράμματα και οι ποδοσφαιριστές κάνουν την προπόνησή τους αλλά φυσικά αυτό δεν είναι αρκετό. Θέλουμε να προετοιμάσουμε τους παίκτες ώστε να είναι έτοιμοι να αγωνιστούν.

Θα δουλέψουμε πάνω στη φυσική κατάσταση. Ίσως κάποιοι ποδοσφαιριστές να λείπουν τη Δευτέρα, αλλά οι περισσότεροι θα προπονηθούν κανονικά. Τις επόμενες μέρες θα είναι σίγουρα όλοι. Δε νομίζω να αγωνιστούμε μέσα στον Δεκέμβριο αφού οι παίκτες είναι ανέτοιμοι».

Για το θέμα του πιστοποιητικού συμμετοχής, συμπλήρωσε:

«Νομίζω πως θα δοθεί λύση. Απ' όσα μου λένε και γνωρίζω αναμένεται να πάρουμε πιστοποιητικό. Αυτή είναι η πεποίθηση που υπάρχει από τους ανθρώπους της Δόξας Δράμας».

Last modified onΔευτέρα, 14 Δεκέμβριος 2020 10:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep