«Αν είχαμε ξεκινήσει, θα συνεχίζαμε»

Ο Δημήτρης Μαυριάς εξέφρασε την αισιοδοξία του για σέντρα στη Super League 2.

Ο μεσοεπιθετικός της Δόξας Δράμας, Δημήτρης Μαυριάς, μίλησε στο karditsaport και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως σύντομα θα ξανακυλήσει η μπάλα στο χορτάρι της Super League 2. Ο Λαρισαίος εξτρέμ ανέφερε:

«Είμαι από την φύση μου αισιόδοξος και πιστεύω η Super League 2 θα τα καταφέρει. Η μπάλα θα κυλήσει ξανά στο χορτάρι. Αν είχαμε ξεκινήσει, θα συνεχίζαμε κανονικά αφού έχουμε το ίδιο υγειονομικό πρωτόκολλο με την Super League. Επειδή θα χρειαστεί να κάνουμε και μία μίνι – προετοιμασία αφού έχουμε μείνει πίσω, μέσα Ιανουαρίου μπορεί να γίνει η σέντρα. Θα είναι δικαίωση για τις ομάδες που έκαναν τόση προσπάθεια για τους παίκτες που είναι επαγγελματίες και ζουν από το Ποδόσφαιρο.

Η Δόξα Δράμας είναι μία καλά οργανωμένη ομάδα με αξιόλογο τεχνικό τιμ και ένα ρόστερ που από τα φιλικά ακόμη έδειξε ότι έχει δυνατότητες. Το πιο σημαντικό ήταν ότι μπορούσαμε να παίξουμε καλό Ποδόσφαιρο. Το επόμενο χρονικό διάστημα είναι κρίσιμο για όλους και αυτές οι γιορτές θα είναι διαφορετικές από τις άλλες αλλά μπορούμε να φανούμε δυνατοί και σύντομα να δώσουμε ραντεβού στο γήπεδο».

Last modified onΚυριακή, 29 Νοέμβριος 2020 17:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep