Διαδοχικά αυτογκολ η Δόξα Δράμας

Βάζει τα χεράκια της, βγάζει τα ματάκια της η Δόξα Δράμας.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού απέρριψε δύο φορές το αίτημα της ΠΑΕ Δόξα Δράμας για χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής. Οι Μαυραετοί, μάλιστα, με απανωτές ανακοινώσεις και τίτλους «Συγγνώμη που είμαστε νόμιμοι», αναρωτήθηκαν γιατί απέτυχαν στη διαδικασία, αλλά όπως αποδεικνύεται, βάζουν το ένα αυτογκόλ μετά το άλλο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του blog «dikisports», ένα ακόμα «αγκάθι» είναι η παρουσία της Μαρίας Παυλίδου στο ΔΣ. Όπως αναφέρει: «Διαιτητής του πάλαι ποτέ ασθενούς φύλου κρέμασε τη σφυρίχτρα της προ έτους. Αποφάσισε να ασχοληθεί με τα διοικητικα του ποδοσφαίρου και εισήλθε στο ΔΣ ομάδας της SL2. Μόνο που ο νόμος είναι σαφής: Για τρία χρόνια απαγορεύεται οποιαδήποτε τέτοια ενασχόληση. Άντε τώρα, να δώσει άδεια η ΕΕΑ».

Το όνομά της, βέβαια, το δημοσίευσε η ίδια η ΠΑΕ Δόξα Δράμας σε μία από τις ανακοινώσεις που εξέδωσε μετά τη δεύτερη απόρριψη από την ΕΕΑ...

Σε ό,τι αφορά στον σύμβουλο, Απόστολο Πετράκη για τον οποίο ουδεμία αναφορά κάνει η ΠΑΕ το τελευταίο διάστημα, παλιοί παράγοντες και παλαίμαχοι του απέστειλαν εξώδικο και του ζητούν να παραιτηθεί, προκειμένου να ξεπεραστεί ένα από τα εμπόδια στην ΕΕΑ. Ωστόσο, καμία παραίτηση δεν έχει ανακοινωθεί μέσω της ιστοσελίδας των Ασπρόμαυρων, οι οποίοι ενημερώνουν καθημερινά για το θέμα του πιστοποιητικού.

Last modified onΠαρασκευή, 13 Νοέμβριος 2020 12:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep