«Ταβάνι τα 35 λεπτά»

Πολλά περιθώρια βελτίωσης έχει η Δόξα Δράμας σύμφωνα με τον Θανάση Κολιτσιδάκη.

Εμπειρία και ποιότητα έχουν προσθέσει οι τελευταίες μεταγραφές της Δόξας Δράμας όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα «sportdrama.gr» ο Θανάσης Κολιτσιδάκης μετά το 0-0 με την Ξάνθη. Ο τεχνικός των Μαυραετών ρωτήθηκε και για την αλλαγή του Μπράιαν Γκόμεζ (προέρχεται από 8μηνη αποχή) στο 35' και απάντησε:

«Ο λόγος που παίζουμε τα φιλικά είναι για να βελτιώσουμε τις φυσικές μας δυνατότητες και τη φυσική μας κατάσταση. Ο Γκόμεζ είναι ένα παιδί που έχει έρθει χωρίς να έχει παίξει ποδόσφαιρο εδώ και πολλούς μήνες. Η αλλαγή έγινε για προληπτικούς λόγους ώστε να μην πάθει κάποια ζημιά. Έπαιξε περίπου 35 λεπτά και αυτό είναι το ταβάνι του. Είδαμε ότι δεν μπορούσε να παίξει άλλο και έγινε αλλαγή. Δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού».

Για το πρόσωπο που έδειξε η Δόξα Δράμας, σχολίασε:

«Δουλέψαμε πάρα πολύ καλά στο αμυντικό κομμάτι και το σίγουρο είναι ότι θέλουμε πολύ δουλειά ακόμα στο επιθετικό κομμάτι. Νομίζω ότι αυτό έχει μία εξήγηση καθώς μπαίνουν συνέχεια καινούργιοι παίκτες. Σαν γενική εικόνα είχαμε καλή απόδοση στο φιλικό με την Ξάνθη και έμεινα πολύ ευχαριστημένος απ’ όλα τα παιδιά. Σίγουρα η βελτίωση οφείλεται στη δουλειά που γίνεται, αλλά και στους παίκτες που έρχονται και προσθέτουν ποιότητα στην ομάδα και εμπειρία. Με συνεχόμενη δουλειά έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Για τον τραυματισμό του Κουτσιανικούλη:

«Δεν υπάρχει ακόμη κάποια σίγουρη ενημέρωση για τον τραυματισμό του Κουτσιανικούλη. Είναι νωρίς για να ξέρουμε. Η πρώτη εκτίμηση αναφέρει ότι δεν πρέπει να έχει κάτι σοβαρό».

Πηγή: sportdrama.gr

Last modified onΚυριακή, 18 Οκτώβριος 2020 12:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep