Τα διαρκείας της Δόξας Δράμας

Από 50 έως 300 ευρώ τα εισιτήρια διαρκείας της Δόξας Δράμας.

Ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας της Δόξας Δράμας. Η ΠΑΕ γνωστοποίησε τις τιμές, αλλά παρέλειψε να ενημερώσει ότι, σύμφωνα με τον Απόστολο Πετράκη, οι κάτοχοι θα έχουν τρεις επιλογές αν δεν επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο. Να επιστραφούν τα χρήματά τους πίσω, να έχουν μια μεγάλη έκπτωση για του χρόνου στα διαρκείας ή να το προσφέρουν σαν οικονομική βοήθεια στην ομάδα.

Η ανακοίνωση:

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της Π.Α.Ε Δόξα Δράμας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-21 της Super League 2 ξεκίνησε. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας εξασφαλίζουν είσοδο σε όλους τους εντός έδρας αγώνες (αγώνων κανονικής περιόδου και play-off) καθώς και των εντός έδρας αγώνων κυπέλλου.

Οι τιμές είναι οι παρακάτω:
Θύρα Α-Γ 120 ευρώ
Θύρα Β 200 ευρώ
Θύρα Δ 50 ευρώ
Γυναικείο 70 ευρώ
GOLD 300 ευρώ

Απαραίτητα για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας είναι: Ταυτότητα, ΑΜΚΑ. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και οι κάρτες για ανέργους και άτομα με ειδικές ανάγκες. Πληροφορίες επικοινωνίας: Γούναρη 3 Δράμα 66131, Τηλέφωνο 2521037656 - E mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.».

Last modified onΤετάρτη, 30 Σεπτέμβριος 2020 13:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep