Οι νέοι στόχοι του Πετράκη

Ο Απόστολος Πετράκης ανέλυσε το τριετές πλάνο που έχει για τη Δόξα Δράμας και στάθηκε στις αγνές του προθέσεις.

Το πλάνο που θέλει να εφαρμόσει στη Δόξα Δράμας παρουσίασε το βράδυ της Δευτέρας (28/09) ο Απόστολος Πετράκης. Ο ίδιος ήταν ο μόνος που βρέθηκε στο βήμα και υποστήριξε ότι θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για να προοδεύσουν οι Μαυραετοί. Ποιοι οι στόχοι του;

Ο πρωταρχικός, όπως δήλωσε, είναι η ανακατασκευή του γηπέδου, ο δεύτερος είναι η οικονομική εξυγίανση και ο τρίτος η στήριξη του Ερασιτέχνη. Μίλησε για αναβάθμιση των ακαδημιών και έθεσε τέταρτο στόχο την ανεξαρτησία της Δόξας από οποιονδήποτε παράγοντα του ποδοσφαίρου. Αναφέρθηκε στην ανάγκη στήριξης των οπαδών και υποστήριξε ότι ο στόχος της ανόδου θα τεθεί του χρόνου. «Αν πάρει την άνοδο θα παίξει μόνο στη Δράμα, σε κανένα άλλο γήπεδο. Ή θα παίξει στο γήπεδό της ή δε θα παίξει καθόλου. Τα λάθη του παρελθόντος δεν θέλω να τα επαναλάβω».

Ένας ακόμα στόχος του Πετράκη είναι η δημιουργία Members Club, ώστε η ΠΑΕ να είναι κάποια στιγμή αυτοχρηματοδοτούμενη. Όπως είπε: «Είμαστε πεπεισμένοι ότι σε πέντε χρόνια από σήμερα με τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα και αυτές που έχουμε προγραμματίσει η ομάδα θα είναι αυτοχρηματοδοτούμενη, με ανακατασκευασμένο γήπεδο και θα έχει μπει σε ένα λαμπρό μέλλον. Δεν ήρθαμε για να φύγουμε αλλά ούτε σκοπεύουμε να γίνουμε ισόβιοι παράγοντες χωρίς να δίνουμε λογαριασμό σε κανέναν».

Ο Κρητικός παράγοντας επεσήμανε, επίσης, ότι η Δόξα Δράμας οφείλει πολλά στον Γιάννη Μπύρο και ευχαρίστησε τους Ηλία Χατζηελευθερίου, Νίκο Πίτσογλου και συμπλήρωσε: «Έχουμε αγνές προθέσεις. Αν υπήρχε κάτι στο μυαλό δεν θα ήμασταν στη Δόξα Δράμας. Αυτές οι καταστάσεις δεν ευδοκιμούν σε ομάδες με κόσμο και ιστορία. Υπάρχουν ομάδες που δεν έχουν κόσμο, ιστορία και ο λόγος ύπαρξής τους είναι άλλες καταστάσεις».

Η ΠΑΕ παρότι ανακοίνωσε πρόσφατα αλλαγές στον τομέα της επικοινωνίας, δελτίο Τύπου έως το πρωί της Τρίτης (29/09) δεν είχε αναρτήσει. Το video που ακολουθεί είναι από την ιστοσελίδα «sportdrama.gr»...

Media

Last modified onΤρίτη, 29 Σεπτέμβριος 2020 11:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep