Ξανθόπουλος, Γρηγορίου στην ΠΑΕ

Οι Γιάννης Ξανθόπουλος, Χάρης Γρηγορίου θα έχουν θέση στην ΠΑΕ Δόξα Δράμας.

Για τις πρώτες «μεταγραφές» της Δόξας Δράμας στο διοικητικό μέτωπο μίλησε μεταξύ άλλων ο Απόστολος Πετράκης. Ο Γιάννης Ξανθόπουλος θα είναι ο νέος αντιπρόεδρος, ενώ ο Χάρης Γρηγορίου θα αναλάβει νομικός σύμβουλος. Ο ίδιος, άλλωστε, ανέλαβε την υπόθεση της μεταβίβασης. Η ΠΑΕ ανέφερε:

«Μια από τις αποκαλύψεις που έκανε στη σημερινή μεγάλη συνέντευξη στο «STAR Βορείου Ελλάδος» ο Απόστολος Πετράκης, αφορούσε στους Γιάννη Ξανθόπουλο και Χάρη Γρηγορίου:

«Θα έχουν ρόλο και οι δυο. Έμαθα να επιλέγω τους καλύτερους συνεργάτες. Είμαστε χρόνια στη ζωή και στο ποδόσφαιρο. Θα μπουν άτομα και από τη Δράμα στη διοίκηση, θα υπάρχει το τοπικό στοιχείο. Μόλις τελειώσει η μεταβίβαση, τότε θα γίνει το νέο Δ.Σ. Θα κάνω εισηγήσεις και θα αποφασίσουν οι ιδιοκτήτες. Μπήκε ήδη στο συμβούλιο ο Γιάννης Ξανθόπουλος, ως αντιπρόεδρος, θα πηγαίνει σε συμβούλια σε ΕΠΟ, Σούπερ Λιγκ 2. Υπεγράφη η συμφωνία, με όρους τόσο από τους επενδυτές, όσο και από την ΠΑΕ που παραχωρεί. Δεν υπάρχει πώληση μετοχών. Ο κ. Μπύρος έδωσε τις μετοχές για τη διαφύλαξη του αύριο της Δόξας και δεν πληρώνονται. Υπάρχει νομική διαδικασία. Οι νέοι ιδιοκτήτες πληρώνουν τα υφιστάμενα χρέη και σχεδιάζουν το αύριο».

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος λοιπόν, Δραμινός και παλαίμαχος της Δόξας και του Ιωνικού, θα έχει ενεργό ρόλο στους «Μαυραετούς» στο Δ.Σ., ως αντιπρόεδρος αλλά και εκπρόσωπος στα κέντρα αποφάσεων στην Αθήνα, με αρκετές αρμοδιότητες δίπλα στους νέους επενδυτές.

Ο Χάρης Γρηγορίου, διακεκριμένος νομικός στο αθλητικό δίκαιο και πείρα σε αρκετές ομάδες, «τρέχει» ήδη νομικά τις διαδικασίες για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς και θα είναι ο νομικός σύμβουλος στη νέα τάξη πραγμάτων.

Όπως προανήγγειλε στη σημερινή συνέντευξη ο Απόστολος Πετράκης, την ερχόμενη Δευτέρα 21 Σεπτέμβρη στις 20.00, στο ξενοδοχείο της πόλης, «ΚΟΥΡΟΣ», θα γίνει η λεπτομερής παρουσίαση του πλάνου που εκπονείται για τη Δόξα Δράμας, από τα νέα πρόσωπα που θα εμπλακούν.

Πλάνο μακράς πνοής, με τριετή ορίζοντα και οι εμπλεκόμενοι στη νέα διοικητική σελίδα θα ανοίξουν τα χαρτιά τους, με αναφορά σε όλες τις πτυχές του πρότζεκτ. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξουν ανακοινώσεις και να προκύψουν σημαντικές ειδήσεις, ενώπιον των ΜΜΕ.

Όπως αποκάλυψε ο Απόστολος Πετράκης στη σημερινή συνέντευξη, άκουσε με ενδιαφέρον μια ωραία ιδέα από τον Γιάννη Ξανθόπουλο, την οποία χαρακτήρισε «φανταστική» και αποδέχτηκε με χαρά. Ο λόγος για τις τρεις φετινές εμφανίσεις των «Μαυραετών».

Στολές που θα παραπέμπουν σε εμφανίσεις από το ένδοξο παρελθόν. Επιλογές που θα είναι πιστά αντίγραφά τους, ολόιδιες στυλιστικά, τονώνοντας το ενδιαφέρον του κοινού, δείγμα του σεβασμού και της τιμής στο παρελθόν. «Αυτή η κίνηση, εκτός από σεβασμό και τιμή, δείχνει ότι υπολογίζουμε το ένδοξο παρελθόν και ότι γνωρίζουμε που ερχόμαστε» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Πετράκης».

Last modified onΔευτέρα, 14 Σεπτέμβριος 2020 22:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep