Logo
Print this page

Παράγοντας δεύτερης ευκαιρίας

Ο Απόστολος Πετράκης που είχε καταδικαστεί για την απαγωγή του εφοπλιστή, Περικλή Παναγόπουλου ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Δόξα Δράμας ως ο νέος της ηγέτης.

Όμιλος Ελλήνων επιχειρηματιών ανέλαβε τη Δόξα Δράμας σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ. Οι Μαυραετοί δεν είχαν ανακοινώσει κανένα όνομα, όμως την Κυριακή (13/09) εμφάνισαν τη φωτογραφία του και σημείωσαν ότι: «Ο Κρητικός επιχειρηματίας, κ. Πετράκης, που ανέλαβε τις τύχες της Δόξας Δράμας, δίνει τηλεοπτική συνέντευξη αύριο Δευτέρα, στις 15.00 στην τηλεόραση «STAR ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ».

adoxaa

Ποιος είναι ο Απόστολος Πετράκης; Πρόκειται για τον Κρητικό επιχειρηματία, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 18 ετών ως φυσικός αυτουργός στην υπόθεση της απαγωγής του εφοπλιστή, Περικλή Παναγόπουλου το 2009. Τα λύτρα (περίπου 30 εκατ. ευρώ), σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν έχουν εντοπιστεί ακόμα.

Ο νέος παράγοντας της δραμινής ΠΑΕ έχει αποφυλακιστεί, συνεχίζει τη ζωή του στο Ρέθυμνο και στο παρελθόν είχε δηλώσει: «Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να κάνει ένα λάθος στη ζωή του, αλλά δικαιούται δεύτερης ευκαιρίας, όταν την έχει κερδίσει. Κι εγώ είμαι οκτώ χρόνια στη φυλακή - θεωρώ δίκαια μεν - αλλά πλήρωσα για το λάθος μου».

Έκλεισαν Σπυρόπουλος, Στεφανάκος

Σε ό,τι αφορά στην ενίσχυση του ρόστερ, η ιστοσελίδα «sportdrama.gr» αποκάλυψε ότι έκλεισαν και οι Μανώλης Στεφανάκος, Παναγιώτης Σπυρόπουλος. Ο πρώτος είναι 31 ετών, τερματοφύλακας και έμεινε ελεύθερος από την Καλαμάτα (20 συμμετοχές). Έχει υπερασπιστεί την εστία των Καραϊσκάκη Άρτας, Διαγόρα, Εργοτέλη, Παναιτωλικού, Αστέρα Τρίπολης, Αιγάλεω και Αγίων Αναργύρων.

Ο 28χρονος μπακ, Παναγιώτης Σπυρόπουλος έπαιξε πέρυσι στο Αιγάλεω (23 ματς) και είχε φορέσει τη φανέλα της Δόξας Δράμας τη σεζόν 2017-18. Φυσικά, έχει παίξει σε Παναθηναϊκό, Πανιώνιο, Καλλονή, Λαμία, Αήττητο Σπάτων.

Last modified onΚυριακή, 13 Σεπτέμβριος 2020 22:38
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr