Στον «αέρα» το deal!

Ο πρόεδρος της Δόξας Δράμας, Ηλίας Χατζηελευθερίου παραδέχτηκε ότι η συμφωνία με τους Κύπριους είναι στον «αέρα».

Την 1η Αυγούστου η ΠΑΕ Δόξα Δράμας είχε ανακοινώσει μεταξύ άλλων ότι: «Η συμφωνία επισήμως και απολύτως έκλεισε οριστικά και εξελίσσεται ομαλά, μετά τις επαφές που πραγματοποίησε μαζί μας εκπρόσωπος της εταιρίας την περασμένη εβδομάδα στη Δράμα». Έπειτα από 40 ημέρες ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ηλίας Χατζηελευθερίου υποστήριξε ότι τα πάντα είναι στον «αέρα», αφού οι Κύπριοι δεν έχουν δώσει τα χρήματα που απαιτούνταν!

Ο Χατζηελευθερίου σε δηλώσεις του στο Metropolis 95,5 ανέφερε:

«Πριν από 1,5 μήνα είχαμε έρθει σε επαφή, έγινε μία κατ' αρχήν συμφωνία και από εκεί και πέρα ορίστηκαν οι όροι της συμφωνίας. Καθυστέρησε πολύ η υλοποίησή της, δηλαδή η καταβολή των χρημάτων. Προχωρούσε έστω με αργά βήματα μέχρι πριν μία εβδομάδα. Τότε, η κυπριακή εταιρεία που ήταν να αναλάβει την ομάδα απέσυρε τον εκπρόσωπό της.

Από τότε υπάρχει μία στασιμότητα. Είμαστε στον «αέρα». Μας είπαν ότι θα έρθουν την Τρίτη (08/09) για να συζητήσουμε και κατά τα λεγόμενά τους να υλοποιηθεί η συμφωνία. Να γίνει η καταβολή των χρημάτων και να δείξουμε ότι προχωρά η συμφωνία. Εμείς περιμένουμε. Δεν έχουν έρθει ακόμη. Αν δεν έρθουν θα προσπαθήσουμε να βρούμε εναλλακτική λύση».

Απόδοση: FL News

Last modified onΤρίτη, 08 Σεπτέμβριος 2020 14:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep