Μαυραετός ο γιος του Μποζ!

Μαυραετός ο γιος του Μποζ! Ο Πέτερ Μποζ με τον γιο του Τζίνο από παιχνίδι της Φίτεσε

Η Δόξα Δράμας απέκτησε τον Τζίνο Μποζ, γιο του προπονητή της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Υπέγραψε και ο Κιπ.

Οι μεταγραφές Ολλανδών καλά κρατούν στη Δόξα Δράμας. Η ΠΑΕ έχει επιλέξει να πρωτοτυπήσει και να μην ανακοινώσει καμία μεταγραφή, καμία πρόσληψη προπονητή και καμία ανανέωση συμβολαίου παρότι η προετοιμασία έχει ήδη εκκινήσει. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει συνάψει συμφωνίες με ποδοσφαιριστές.

Εκτός, λοιπόν, από τον Μπόντι Μπρούσελερς, άλλοι δύο Ολλανδοί έχουν υπογράψει συμβόλαια. Ο ένας εξ αυτών; Ο γιος του προπονητή της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Πέτερ Μποζ! Πρόκειται για τον 27χρονο (23/03/93) κεντρικό αμυντικό Τζίνο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Γκόου Αχέντ Ιγκλς. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 19 συμμετοχές και 2 γκολ. Με τον συγκεκριμένο σύλλογο ο απολογισμός του είναι 51 ματς και 2 τέρματα.

Ο Τζίνο Μποζ έχει παίξει στη Χέρακλες (5 ματς, 1 γκολ και 17 ματς, 1 γκολ στην U21), την U21 της Γκόου Αχέντ Ιγκλς (8-2), την Καμπούρ (8-1 και 3-1 στην U21), ενώ έχει καταγράψει μία συμμετοχή με τη Φίτεσε το 2014 με προπονητή τον πατέρα του!

Ο τρίτος Ολλανδός που υπέγραψε είναι ο Ρικάρντο Κιπ. Μέσος, 28 ετών (15/03/92) με 13 ματς και 1 γκολ την περασμένη χρονιά με την Αλμέρε. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Άγιαξ, έπαιξε στις U21 των Καμπούρ, Αλμέρε, ενώ έχει φορέσει δύο φορές τη φανέλα της Φλίτγουντ Τάουν. Με την Αλμέρε έχει απολογισμό 170 συμμετοχές, 31 γκολ και 18 ασίστ.

Last modified onΣάββατο, 05 Σεπτέμβριος 2020 01:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep