Τα φετινά γκολ της Δόξας Δράμας (video)

Δείτε τα γκολ που σημείωσε στο φετινό πρωτάθλημα μέχρι τη διακοπή η Δόξα Δράμας.

Το πρωτάθλημα της Super League 2 έχει διακοπεί λόγω του κορονοϊού και η Δόξα Δράμας, όπως όλες οι ομάδες, «μένει στο σπίτι». Οι Μαυραετοί στις 20 αγωνιστικές (απομένουν δυο για το «κλείσιμο» της κανονικής διάρκειας, εντός με Κέρκυρα και Χανιά) έχουν 24 βαθμούς και ισορροπία στα τέρματα, με 25 γκολ ενεργητικό και άλλα τόσα στο παθητικό. Η Δόξα έχει αγωνιστεί σε 19 ματς, αφού πήρε στα χαρτιά τη νίκη εντός με τον Απόλλωνα Πόντου (3-0 α.α., τη 13η αγωνιστική).

Σε αυτά τα 19 παιχνίδια, η ομάδα πέτυχε 22 τέρματα, με πρώτο σκόρερ τον Χρήστο Ρόβα, που σημείωσε τα 6, με δυναμικό δεύτερο γύρο (πέτυχε τα 5 από τα 6 δικά του, σε 8 αγώνες). Από 5 φορές βρήκαν δίχτυα οι Τάσος Κρητικός και Νίκος Ιωαννίδης (ο τελευταίος όλα στον πρώτο γύρο, αφού τον Γενάρη αποχώρησε με προορισμό τον Απόλλωνα Σμύρνης), δυο φορές σκόραρε ο Νίκος Σαμπανίδης, μέσα στη Λιβαδειά, ενώ από ένα γκολ έχουν πετύχει οι Σιώπης (υποψία για αυτογκόλ Ρουγκάλα με την Παναχαϊκή), Χάμοντ, Καψάλης και Πλέγας. Η Δόξα δεν βρήκε δίχτυα σε τέσσερις αγώνες φέτος για το πρωτάθλημα, με Απόλλωνα Λάρισας (0-0 εντός, 3η αγωνιστική), με Λεβαδειακό (0-0 εντός, 7η αγωνιστική), με ΠΑΣ Γιάννινα (ήττα 1-0 εκτός, 8η αγωνιστική) και Απόλλωνα Σμύρνης (ήττα 1-0 εντός, 15η αγωνιστική).

ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ
6 ΓΚΟΛ: ΡΟΒΑΣ
5 ΓΚΟΛ: ΚΡΗΤΙΚΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ (ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ)
2 ΓΚΟΛ: ΣΑΜΠΑΝΙΔΗΣ
1 ΓΚΟΛ: ΣΙΩΠΗΣ, ΚΑΨΑΛΗΣ, ΧΑΜΟΝΤ, ΠΛΕΓΑΣ

Στο βίντεο με τα φετινά γκολ, μέσα από την κάμερα της ΕΡΤ, απουσιάζουν αυτά της πρεμιέρας με τον Καραϊσκάκη Άρτας (ήττα 2-3 εντός, τα πέτυχε ο Ιωαννίδης), καθώς δεν είχε υπογραφεί σύμβαση για τα τηλεοπτικά ανάμεσα σε «ΕΡΤ» και ομάδες, αλλά και της 4ης αγωνιστικής στη Ριζούπολη (1-1 με τον Απόλλωνα Σμύρνης, σκόρερ της Δόξας ο Κρητικός), αφού δεν είχε συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα η «Ελαφρά Ταξιαρχία» με το κρατικό κανάλι.

Δείτε την εικόνα με τα 19 από τα 22 φετινά γκολ των «Μαυραετών»:

Media

Last modified onΠέμπτη, 16 Απρίλιος 2020 13:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep