«Αλυσίδα που δεν πρέπει να σπάει»

Το μήνυμα του προπονητή της Δόξας Δράμας, Κώστα Βασιλακάκη, για τον κορονοϊό.

Για τη μαζική προσπάθεια καταπολέμησης της διάδοσης του ιού COVID-19, που πλήττει και την ελληνική κοινωνία και μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην καθημερινότητα όλων μίλησε ο τεχνικός της Δόξας Δράμας, Κώστας Βασιλακάκης, στην ιστοσελίδα των «Μαυραετών».

Αναλυτικά:

«Είναι μια δύσκολη κατάσταση, ουσιαστικά πρωτόγνωρη για τους περισσότερους. Οφείλουμε να σεβαστούμε τους κανόνες της Κυβέρνησης, της Πολιτείας και των αρμοδίων. Να ακολουθούμε τις οδηγίες των γιατρών, πιστά και με πειθαρχία. Αναπόφευκτα, το ποδόσφαιρο περνά σε δεύτερη μοίρα. Προέχει η ζωή του ανθρώπου, καλούμαστε να προστατέψουμε τους παίκτες μας, τους εαυτούς μας και τους γύρω μας. Να διαφυλάξουμε όλοι τη δημόσια υγεία και να τηρούμε κανόνες υγιεινής, είναι υπόθεση όλων, ατομικά και ως κοινωνικό σύνολο. Για όσο χρειαστεί, χωρίς βιασύνη και προχειρότητα.

Πρέπει να μείνουμε όλοι σπίτι, τηρώντας τα στάνταρ απολύμανσης και καθαριότητας. Δεν πρέπει να υποβαθμίζουμε το θέμα, είναι σοβαρό. Αποτελούμε μια αλυσίδα που δεν πρέπει να «σπάει» από μεμονωμένες απερισκεψίες. Όλα είναι ρευστά για το πότε θα συνεχίσουμε το ποδόσφαιρο, από ποιο σημείο και με ποιες συνθήκες. Θα γίνει ό,τι και όταν μας πούνε, δεν ξέρει κανείς. Εμείς ως τεχνικό τιμ δώσαμε πρόγραμμα στους παίκτες. Για ασκήσεις συντήρησης, ατομική προπόνηση στο σπίτι, για να γυμνάζουν το κορμί τους και να μην τα παρατήσουν σε φυσική κατάσταση».

Last modified onΠέμπτη, 19 Μάρτιος 2020 18:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep