Logo
Print this page

Stop μέχρι νεωτέρας η Δόξα Δράμας

Οι Μαυραετοί λόγω κορονοϊού δεν θα κάνουν προπονήσεις.

Από τις ομάδες που έχουν σταματήσει τις προπονήσεις μέχρι νεωτέρας λόγω του κορονοϊού είναι η Δόξα Δράμας. Οι Μαυραετοί εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας ανέφεραν: «Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ενημερώνει ότι από την Παρασκευή έχει σταματήσει το προπονητικό πρόγραμμα, μέχρι νεωτέρας και τουλάχιστον για την επόμενη εβδομάδα, περιμένοντας νέες οδηγίες και αποφάσεις από το Υπουργείο Υγείας και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Η ΠΑΕ Δόξα αφουγκράζεται τις πολύ ιδιαίτερες συνθήκες που διαμορφώνονται στην ελληνική κοινωνία και εναρμονίζεται απόλυτα στο γενικό πλαίσιο για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, ενάντια στην πανδημία, συμβάλλοντας αποφασιστικά προς αυτή την κατεύθυνση. Η υγεία των στελεχών της ομάδας, διοίκησης, προπονητών, παικτών και προσωπικού, είναι αδιαπραγμάτευτα η πρώτη προτεραιότητα της ΠΑΕ σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, όπως εξίσου αδιαπραγμάτευτο είναι το ενδιαφέρον για την υγεία του κάθε Έλληνα ξεχωριστά.

Η γενικότερη αναστολή λειτουργίας στο ποδοσφαιρικό τμήμα αφορά εκτός από την ανδρική ομάδα και το τμήμα της Κ19, υποστηρίζοντας έμπρακτα, με ακεραιότητα και χωρίς ημίμετρα, την απόφαση της διοργανώτριας αρχής και των αρμόδιων φορέων. Η υπευθυνότητα όλων, έμπρακτα με συνυπολογισμό της ατομικής ευθύνης του καθενός, συνδυαστικά με υπομονή, ψυχραιμία και κατανόηση, μπορεί να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα στην προσπάθεια περιορισμού της διάδοσης του ιού COVID-19.

Όπως όλοι, έτσι και στη Δόξα, «Μένουμε σπίτι», μέχρι να επιστρέψουμε στους κανονικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς μας, ευελπιστούμε το ταχύτερο δυνατό. Η΄ για όσο χρειαστεί. Καλή δύναμη σε όλους».

Last modified onΚυριακή, 15 Μάρτιος 2020 16:12
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr