«Δίκαιο το 2-2, πίκρανε τον Εργοτέλη»

Το σχόλιο του Πέτρου Στοΐλα για το 2-2 της Δόξας Δράμας στην έδρα του Εργοτέλη.

Η Δόξα Δράμας απέσπασε 2-2 στο Παγκρήτιο κόντρα στον Εργοτέλη για την 20ή αγωνιστική της Super League και ο βοηθός του Κώστα Βασιλακάκη, Πέτρος Στοΐλας, δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Εργοτέλη για την φιλοξενία που παρέθεσε στην Δόξα κάτι που το συνηθίζει όταν ερχόμαστε εδώ. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς καθώς ξέραμε ότι ο αντίπαλος ήθελε οπωσδήποτε νίκη. Ξέρουμε ότι είναι μια επιθετική και γρήγορη ομάδα που έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο, με κύριο στοιχείο την κατοχή της μπάλας και την ταχύτητα των επιθετικών της.

Προσπαθήσαμε και νομίζω το πετύχαμε να πάρουμε μεγάλο μέρος της κατοχής και κόντρα στην ροή του αγώνα ήρθε ένα όμορφο γκολ απ’ τον Εργοτέλη με την ομάδα μου να αντιδράει γρήγορα και να ισοφαρίζει. Στο δεύτερο μέρος, το ματς απέκτησε μεγαλύτερο ρυθμό και ταχύτητα και νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο παρόλο που πίκρανε τον Εργοτέλη στο λεπτό που μπήκε το γκολ. Δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για το όμορφο ποδόσφαιρο και την πίστη που έδειξαν σήμερα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Ο ποδοσφαιριστής της Δόξας, Δημήτρης Παπαϊωάννου, είπε: «Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και κόντρα στη ροή του αγώνα δεχτήκαμε ένα γκολ που ήταν εντυπωσιακό αλλά καταφέραμε να ισορροπήσουμε το ματς. Πετύχαμε τον στόχο μας και στα τελευταία λεπτά δεχθήκαμε ένα γκολ που μας στεναχώρησε όμως βρήκαμε τις δυνάμεις για να πάρουμε έναν βαθμό».

Last modified onΤρίτη, 10 Μάρτιος 2020 08:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep