Χωρίς Πλέγα με Λεβαδειακό, Εργοτέλη

Ο χαφ της Δόξας, Κώστας Πλέγας, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του με Λεβαδειακό - Εργοτέλη.

Επτά κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε με την Παναχαϊκή ο Κώστας Πλέγας. Ο έμπειρος μέσος της Δόξας δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στους εκτός έδρας αγώνες με Λεβαδειακό (18η αγωνιστική, αναμέτρηση στην οποία είναι τιμωρημένος και ο Κουκόλης) και Εργοτέλη (20η αγωνιστική).

* Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία της Δόξας Δράμας για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τον Πλατανιά Χανίων (15.00), για τη 17η αγωνιστική της Super League 2, με το πρόγραμμα να διεξάγεται στις εγκαταστάσεις Νικοτσάρα υπό βροχή.

Οι «Μαυραετοί» καλούνται να δώσουν συνέχεια στην επιτυχία με την Παναχαϊκή στην Πάτρα, με τον Ρούτση να επανέρχεται σε κανονικούς ρυθμούς. Με προβλήματα επέστρεψαν από την Αχαϊα οι Ρόβας, Σιώπης και Αποστολίδης, αλλά δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία η κατάστασή τους.

Και οι τρεις γυμνάστηκαν ατομικά, αλλά πιθανότατα από αύριο θα δοκιμάσουν να ανεβάσουν στροφές και εκτός απροόπτου θα προλάβουν να συμπεριληφθούν στην αποστολή για το κυριακάτικο παιχνίδι.

Μόνος του γυμνάστηκε και πάλι ο Αλέξανδρος Κόντος, που έλειψε με την Παναχαϊκή, αλλά έχει και εκείνος ελπίδες να είναι διαθέσιμος την Κυριακή, για τους Κώστα Βασιλακάκη και Πέτρο Στοϊλα.

Last modified onΤετάρτη, 12 Φεβρουάριος 2020 22:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep