Άλωσε την Πάτρα με Κρητικό

Η Δόξα Δράμας επικράτησε 0-1 της Παναχαϊκής στην Πάτρα για τη 16η αγωνιστική της Super League 2.

Την πρώτη της νίκη μετά τις 22/12/2019 κατέκτησε στο γήπεδο η Δόξα Δράμας. Το έκανε στην Πάτρα, επικρατώντας 0-1 της Παναχαϊκής στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 16η αγωνιστική της Super League 2. Και λέμε στο γήπεδο, αφού στις 19 Ιανουαρίου είχε πάρει στα χαρτιά τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου.

Η Παναχαϊκή, που προερχόταν από το ευρύ 4-0 σε βάρος του Απόλλωνα Λάρισας, δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε στο 59' ο Κρητικός με εξαιρετικό σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και αριστερά.

Στο πρώτο ημίχρονο η Παναχαϊκή μπορεί να είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά η Δόξα ήταν περισσότερο απειλητική, παίζοντας στην κόντρα επίθεση. Στο δεύτερο μισό οι Μαυραετοί έκαναν εξαιρετική εμφάνιση, πέτυχαν το γκολ, ενώ οι Αχαιοί δεν μπόρεσαν επί της ουσίας να βάλουν δύσκολα στο σύνολο του Κώστα Βασιλακάκη, που πήρε κι αυτός την πρώτη του νίκη.

Χαρακτηριστικό της δύσκολης οικονομικής κατάαστασης που βρίσκεται η Παναχαϊκή είναι πως στον πάγκο κάθισε ο γυμναστής, Αιμίλιος Βελλής.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΣΚΟΡΕΡ: 59' Κρητικός

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Αιμίλιος Βελής): Ατανάκοβιτς, Σταμόπουλος, Πατάπης, Μαυριάς (71' Κυνηγόπουλος), Ιντζόγλου (64' Φροξυλιάς), Μυτίδης, Ανάκογλου, Σιατραβάνης, Παπατόλιος (84' Μουστακόπουλος), Κοτσώνης, Τσελεπίδης

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Ηλιάδης, Σιώπης, Κουκόλης, Καψάλης, Παπαργυρίου, Πλέγας (80' Παρασκευάς), Μαρκοπουλιώτης (46' Αποστολίδης), Πινδώνης, Ρόβας, Κρητικός, Λίτσκας (70' Αναστασίου)

Διαιτητής: Καλατζής (Θεσσαλίας) Βοηθοί: Παγουρτζής (Πειραιά), Κομισοπούλου (Χανίων) 4ος: Πάνος (Ηπείρου)

Last modified onΔευτέρα, 10 Φεβρουάριος 2020 19:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep