«Ποιότητα και ποδοσφαιρικό εγωισμό»

Παρά την ήττα, η Δόξα Δράμας έδειξε ποιότητα και ποδοσφαιρικό εγωισμό σύμφωνα με τον Πέτρο Στοΐλα.

Μετά την εντός έδρας ήττα (0-1) από τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο συνεργάτης του Κώστα Βασιλακάκη στη Δόξα Δράμας, Πέτρος Στοΐλας, δήλωσε:

«Περαστικά καταρχάς στον Γκίνο, εύχομαι να μην υπέστη κάποιον σοβαρό τραυματισμό και να γυρίσει σύντομα. Ο Απόλλων Σμύρνης μετά την αλλαγή προπονητή πήρε τρία θετικά αποτελέσματα και δεν δέχτηκε γκολ. Ξέραμε όμως ότι θα «κουβαλούσε» μαζί του στη Δράμα την πίεση του πρωταθλητισμού. Δεν δημιουργήσαμε κλασικές φάσεις, αλλά και ο αντίπαλος δεν είχε πολλές σημαντικές ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος, όταν ο Απόλλων άλλαξε σχηματισμό, αποκτήσαμε επιθετικότητα και κρατήσαμε καλύτερα τη μπάλα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για τη μεγάλη προσπάθεια, ίσως ήταν πιο δίκαιο ένα 0-0 εντέλει.

Προερχόμασταν από ένα «βαρύ» και άδικο βάσει εικόνας 4-1 στη Λάρισα και είχαμε αρκετά να αποδείξουμε τώρα. Νομίζω ότι δείξαμε ποιότητα και ποδοσφαιρικό εγωισμό και ευελπιστούμε ότι θα υπάρξει καλύτερη συνέχεια, σε εμφανίσεις και αποτελέσματα. Εμείς παίζουμε πάντα για τη φανέλα, αλλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο κάποιοι κάνουν δεύτερες σκέψεις και καλείσαι να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Πιστεύω ότι και ο πιο καχύποπτος φίλαθλος εκτίμησε την προσπάθεια και μακάρι στο επόμενο παιχνίδι μας στη Δράμα να έχουμε παραπάνω φιλάθλους, έστω και έναν ακόμα και να μας χειροκροτήσουν».

O Γιώργος Αποστολίδης εκπροσώπησε τους παίκτες της Δόξας και ανέφερε: «Περαστικά και από εμένα στον Γκίνο, μακάρι να ξεπεράσει σύντομα τον τραυματισμό του. Μέσα στο γήπεδο ένιωσα ότι κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Είμαι περήφανος για την ομάδα, για τους συμπαίκτες μου. Προερχόμασταν από μια άδικη συντριβή, βάσει έκτασης σκορ, με τον Απόλλωνα Λάρισας και πάντα παλεύουμε σκληρά. Νομίζω ότι σταθήκαμε στο ύψος μας, με συγκροτημένη προσπάθεια συνολικά κόντρα σε αντίπαλο με βλέψεις για το κάτι παραπάνω. Πάντα δίνουμε την ψυχή μας, το 101% και ίσως στο τέλος δικαιούμασταν ένα γκολ».

Last modified onΔευτέρα, 03 Φεβρουάριος 2020 22:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep