Στοΐλας στη Δόξα Δράμας

Συνεργάτης του Κώστα Βασιλακάκη στη Δόξα Δράμας ο Πέτρος Στοΐλας.

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοίνωσε την πρόσληψη του Πέτρου Στοϊλα στο προπονητικό επιτελείο, ως στενού τεχνικού συνεργάτη του Κώστα Βασιλακάκη.

«Ο Σερραίος προπονητής, που δούλεψε και πέρυσι στους «Μαυραετούς» (συνεργάτης του Δημήτρη Σπανού) θα έχει και το ρόλο του αναλυτή, ενώ είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA PRO. Ο Πέτρος Στοϊλας έχει εργαστεί ακόμα στα τεχνικά επιτελεία της Κέρκυρας (ξανά με Δημήτρη Σπανό), των Τρικάλων, της Σπάρτης (με Σωτήρη Αντωνίου), ενώ διατέλεσε και πρώτος προπονητής πρόπερσι στην κατηγορία με τον Πανσερραϊκό, έχοντας δουλέψει και στις μεικτές ομάδες της ΕΠΣ Σερρών και στα τμήματα υποδομής της ΕΠΟ.

Άλλη αλλαγή δεν υπάρχει στο τιμ, με τον Κώστα Βασιλακάκη να διατηρεί κανονικά στον κύκλο συνεργατών του τους Θόδωρο Παπαδόπουλο (προπονητής τερματοφυλάκων), Αλέξανδρο Βασιλειάδη (γυμναστής) και Γιάννη Αποστολίδη (βοηθός στην πρώτη ομάδα ο τεχνικός της κ19). Καλωσορίζουμε και πάλι τον Πέτρο Στοϊλα στην οικογένεια της Δόξας και ευχόμαστε κάθε επιτυχία» αναφέρεται.

Ο Πέτρος Στοϊλας ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:
«Είναι μεγάλη τιμή που για δεύτερη φορά θα αποτελέσω κομμάτι της Δόξας Δράμας. Ίσως οι συνθήκες είναι πιο δύσκολες από την προηγούμενη φορά, σε μια μεταβατική φάση διοικητικά. Όταν σε καλεί η Δόξα που έχει τέτοια ιστορία, κόσμο και δυναμική, η απάντηση είναι πάντα «ναι».

Last modified onΤετάρτη, 29 Ιανουάριος 2020 19:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep