Ανακοίνωσε Βασιλακάκη

Νέος προπονητής της Δόξας Δράμας είναι και επισήμως ο Κώστας Βασιλακάκης.

Επισημοποιήθηκε η πρόσληψη του Κώστα Βασιλακάκη στη Δόξα Δράμας, εξέλιξη για την οποία είχατε διαβάσει από την πρώτη στιγμή στο Fl News. Όπως ανακοίνωσαν οι Μαυραετοί:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας με χαρά ανακοινώνει την πρόσληψη του Κώστα Βασιλακάκη για την τεχνική ηγεσία, για την 7η θητεία του στην ομάδα μας. Για τον Κομοτηναίο τεχνικό, που διαμένει μόνιμα στη Δράμα τα τελευταία χρόνια και συνδέθηκε όσο λίγοι με τους «Μαυραετούς» προπονητικά, δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις και όλοι γνωρίζουν τι έχει προσφέρει στην ομάδα μας διαχρονικά, τόσο ως παίκτης (από το 1980 ως το 1995, διατελώντας αρχηγός κυρίως στην Α΄ Εθνική), όσο και ως κόουτς, αποτελώντας ένα ιδιαίτερο «κεφάλαιο». Σήμερα γίνεται η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του και το ντεμπούτο του την Κυριακή, εκτός έδρας με τον Απόλλωνα Λάρισας. Ο Κώστας Βασιλακάκης έχει εργαστεί ακόμα σε Πανθρακικό (τρεις θητείες), Πανσερραϊκό, Καβάλα, Πανδραμαϊκό, Προσοτσάνη και Ιάλυσο, έχοντας αρκετές ανόδους στο παλμαρέ του (τρεις με Πανθρακικό και από μια με Δόξα και Πανσερραϊκό)».

Ανυφαντάκης: «Ήταν τιμή μου»

Ο τέως τεχνικός της Δόξας, Κώστας Ανυφαντάκης, είπε: «Για μένα ήταν μεγάλη τιμή που ήμουν προπονητής στη Δόξα Δράμας. Προσπάθησα δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό να είναι η ομάδα ανταγωνιστική και αντάξια του ονόματός της. Ξεχωριστή εμπειρία για μένα ήταν η συνεργασία μου με τους άμεσους συνεργάτες μου, τον τιμ μάνατζερ Αντώνη Λαδάκη, τον προπονητή φυσικής κατάστασης, Νίκο Μαντζουράνη, τον προπονητή τερματοφυλάκων, Πολυχρόνη Βεζυρίδη και το συνεργάτη μου και προπονητή της Κ19, Γιάννη Αποστολίδη. Τους ευχαριστώ όλους, όπως φυσικά και όλους τους παίκτες.

Παράλληλα, θέλω να ευχαριστήσω για τη συνεργασία τον γυμναστή αποκατάστασης, Μαρίνο Μαρινίδη, τον φροντιστή, Μίλτο Αθανασιάδη, τον φυσιοθεραπευτή, Χρήστο Μαχαίρα, τον μασέρ, Κωνσταντίνο Μιντζιρίκη, τον οδηγό του πούλμαν, Κώστα Κωνσταντινίδη, τον υπεύθυνο Τύπου, Θεόφιλο Ψυχογιό, τη διοίκηση και το προσωπικό στα γραφεία. Εύχομαι στη Δόξα τα καλύτερα, καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Είμαι σίγουρος ότι θα βρει το δρόμο της και θα πάρει αυτό που της αξίζει».

Λαδάκης: «Αποχωρώ με ψηλά το κεφάλι»
Εκτός από τον πρώην προπονητή μας, Κώστα Ανυφαντάκη, και ο απερχόμενος γενικός αρχηγός, Αντώνης Λαδάκης, θέλησε να αποχαιρετήσει τη Δόξα Δράμας, με το δικό του προσωπικό μήνυμα. Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Ευχαριστώ τη Δόξα για αυτό τον ενάμιση χρόνο, όσους συνεργάστηκα γενικότερα. Πάντα υπήρχε η θέληση να κάνουμε πράγματα και το εκτιμώ ιδιαίτερα. Έδωσα ότι είχα και δεν είχα για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις αυτής της μεγάλης ομάδας. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Καλή συνέχεια στη Δόξα, πάντα θα την παρακολουθώ. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήταν δίπλα στην ομάδα και ελπίζω να παραμείνει στο πλευρό της, γιατί η Δόξα βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση και χρειάζεται όσο ποτέ τη στήριξη των φιλάθλων και της κοινωνίας. Δεν έχω κανένα παράπονο, όλοι με σεβάστηκαν και τους σεβάστηκα. Αποχωρώ με ψηλά το κεφάλι, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλό μου ότι πρόσφερα αυτό που μπορούσα στην ομάδα και ποτέ δεν πρόδωσα τις αξίες και τα πιστεύω μου. Όλα γίνονταν πάντα με γνώμονα το συμφέρον της Δόξας».

Last modified onΤρίτη, 21 Ιανουάριος 2020 11:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep