«Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Ο Κώστας Ανυφαντάκης ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα της Δόξας από τον Εργοτέλη.

Τη στήριξή του προς τους παίκτες της Δόξας, αλλά και την ανάληψη της ευθύνης για την ήττα (1-2) από τον Εργοτέλη ανέλαβε ο Κώστας Ανυφαντάκης. Ο τεχνικός των Δραμινών, ανέφερε:

«Το γεγονός ότι ακόμα δεν είχαμε νίκη στη Δράμα, καθιστούσε εξαρχής δύσκολο αυτό το παιχνίδι. Οι καιρικές και γηπεδικές συνθήκες το μετέτρεψαν αυτόματα σε ακόμα πιο δύσκολο για τη Δόξα, κάτι που βεβαίως ίσχυε και για τον αντίπαλό μας. Υπολογίζαμε ότι το αποτέλεσμα θα κρινόταν σε προσωπικές μονομαχίες, στατικές φάσεις, λάθη και δεύτερες μπάλες. Ήμασταν καλά μέχρι το 82' και κερδίζαμε.

Μετά μάλλον εμφανίστηκε το άγχος και η έλλειψη συγκέντρωσης, αλλά κάναμε προσπάθεια ως το τέλος. Είναι μια δύσκολη βραδιά για εμάς, δεν περιμέναμε αυτό το αποτέλεσμα. Δυσκολεύει την αυτοπεποίθησή μας. Αναλαμβάνω την ευθύνη αυτής της ήττας και στηρίζουμε τους παίκτες. Πρέπει να βγούμε πιο δυνατοί. Οι αλλαγές μας ήταν σχεδόν όλες αναγκαστικές. Ο Κόντος προερχόταν από απραξία λόγω τραυματισμού, ενώ ο Χάμοντ έπαιζε τραυματίας και βγήκε γι’ αυτό. Λόγω ενοχλήσεων ήρθε και η αλλαγή του Κουκόλη».

Σε ερώτηση για τον κόσμο, ο τεχνικός της Δόξας ανέφερε:
«Δεν έχω πολλά να πω. Σέβομαι αυτούς τους περίπου 500 που ήρθαν όπως μου λέτε. Σε άλλα ματς μπορεί να είναι επίσης λίγοι. Δεν κάθομαι να τους μετρήσω».

O Ευθύμης Αργυρόπουλος ανέφερε εκ μέρους των παικτών: «Ξέραμε την αγωνιστική δυναμική του Εργοτέλη, είναι δύσκολος αντίπαλος, ενώ και οι συνθήκες που προανέφερε και ο προπονητής μου, σε καιρό και γήπεδο, μεγάλωσαν τις αντιξοότητες. Ωστόσο, μπήκαμε στο κλίμα του αγώνα, τις συνθήκες και τις απαιτήσεις του και προηγηθήκαμε.

Ήμασταν επιθετικοί και νομίζω κυρίαρχοι για 80 λεπτά. Από μια στημένη φάση ήρθε το 1-1 και από μια αμυντική αδράνεια το 1-2, σε κοντινό διάστημα στα τελευταία λεπτά. Είναι κρίμα για τη συνολική προσπάθεια, χάσαμε το ματς μέσα από τα χέρια μας. Δουλεύουμε και έχουμε παραπάνω δυνατότητες. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι για να κάνουμε ξανά περήφανους όλους μέσα και γύρω από τη Δόξα».

Last modified onΣάββατο, 14 Δεκέμβριος 2019 20:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep