Άλωσε τη Δράμα στο 90'

Ο Εργοτέλης επικράτησε 1-2 της Δόξας στη Δράμα, με γκολ στο 83' και στο 90.

Η Δόξα Δράμας προηγήθηκε 1-0 στο 3' κόντρα στον Εργοτέλη, σκορ που διατητούσε μέχρι το 82'. Στο 83' ισοφαρίστηκε σε 1-1 και στο 90' βρέθηκε να χάνει με 1-2. Έτσι, η ομάδα του Ηρακλείου κατέκτησε σπουδαία νίκη για την 9η αγωνιστική της Super League 2. Οι Μαυραετοί δεν κατάφεραν να νικήσουν στην έδρα τους για πέμπτο διαδοχικό ματς.

Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, οι γηπεδούχοι βρήκαν τρόπο να ανοίξουν το σκορ πολύ γρήγορα. Από εκτέλεση κόρνερ του Κρητικού, ο Ιωαννίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τη Δόξα. Ο Εργοτέλης ήταν ιδιαίτερα απειλητικός στα λεπτά που ακολούθησαν, αλλά οι παίκτες του Ανυφαντάκη κράτησαν το προβάδισμα στο πρώτο μισό με τη βοήθεια του επιβαρυμένου αγωνιστικού χώρου.

Τα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο περνούσαν. Ο Εργοτέλης είχε την κατοχή και πίεζε για να φτάσει στην ισοφάριση. Τελικά όχι μόνο τη βρήκε, αλλά κατόρθωσε να σκοράρει και δεύτερη φορά. Στο 83' ο Ροβίθης με κεφαλιά και στο 90' ο ίδιος παίκτης με τον ίδιο τρόπο έκανε το 1-2 που έμεινε μέχρι τέλους. Ανατροπή που λίγοι περίμεναν και η οποία ήρθε μετά από αμυντικά λάθη της Δόξας. Ο Εργοτέλης ανέβηκε στην 6η θέση και έχει 13 βαθμούς. Η Δόξα Δράμας έμεινε 10η με δέκα.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Ανυφαντάκης): Μένκα, Παπαργυρίου, Μαρκοπουλιώτης (78' Σιώπης), Οικονόμου, Κρητικός, Πλέγας, Ιωαννίδης, Κουκόλης, Κόντος (69' Ρόβας), Καψάλης, Χάμοντ (72' Αργυρόπουλος).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Σπίριακ, Μπάτζιος, Κοιλιάρας (90'+1' Πέιος), Μπρους (72' Μπαράτα), Τσέλιος, Κουατένγκ, Έφορντ, Ροβίθης, Μπουρσέλης (60' Γροντής).

Διαιτητής: Άγγελος Αγγελάκης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Νίκος Τοροσιάδης, Νίκος Τυριακίδης (Μακεδονίας)

Last modified onΣάββατο, 14 Δεκέμβριος 2019 17:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep