Στη Δράμα δεν μπορεί

Η Δόξα έμεινε στο 0-0 με τον Λεβαδειακό, ο οποίος είχε τις ευκαιρίες να κατακτήσει τη νίκη.

Η αναμέτρηση στη Δράμα ανάμεσα στη Δόξα και στον Λεβαδειακό για την 7η αγωνιστική της Super League 2 ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή (0-0). Έτσι, οι Μαυραετοί έδωσαν συνέχεια στα εντός έδρας παιχνίδια χωρίς τρίποντο (το τέταρτο σε επτά ματς). Οι Βοιωτοί θα μπορούσαν να κατακτήσουν το «διπλό», αλλά στην τελική προσπάθεια απέτυχαν.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Λεβαδειακός είχε την υπεροχή, την ίδια ώρα που η Δόξα Δράμας δεν μπορούσε να φανεί απειλητική στην εστία του Μπάγιτς. Οι φιλοξενούμενοι κυκλοφορούσαν καλύτερα τη μπάλα και κατέγραψαν ουκ ολίγες τελικές.

Ανάλογη ήταν η εικόνα του αγώνα και στο δεύτερο μισό. Η είσοδος του Μάντζιου έδωσε ποιότητα στη γραμμή κρούσης για την ομάδα της Λιβαδειάς, αλλά το πολυπόθητο γκολ δεν ήρθε ποτέ. Δεν ήταν καλή η εμφάνιση της Δόξας, που μάλλον είναι ικανοποιημένοι με τον βαθμό.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Ανυφαντάκης): Μένκα, Παπαργυρίου, Μαρκοπουλιώτης, Οικονόμου (86' Περέγιο), Κρητικός, Πλέγας (68' Πινδώνης), Ρόβας (68' Αργυρόπουλος), Ιωαννίδης, Κουκόλης, Σιώπης, Χάμοντ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Μπάγιτς, Άνγκουα, Βήχος, Λιάγκας, Καραχάλιος, Νίκας, Κοζορώνης (63' Μάντζιος), Ιωαννίδης, Συμελίδης, Καστιγιόν (71' Κόναν).

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Γρεβενών)
Βοηθοί: Μωυσιάδης (Γρεβενών), Καμπερίδης (Καβάλας)

Last modified onΚυριακή, 01 Δεκέμβριος 2019 17:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep