«Το ταβάνι μας είναι πιο ψηλά»

Ο Κώστας Ανυφαντάκης δήλωσε ότι η Δόξα Δράμας έχει περιθώρια βελτίωσης.

Μετά το 0-0 με τον Απόλλωνα Λάρισας, ο τεχνικός της Δόξας Δράμας, Κώστας Ανυφαντάκης, δήλωσε:

«Μετά την πρώτη φετινή νίκη μας στην Καλαμαριά, θέλαμε ακόμα μια επιτυχία, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έκανε καλή πορεία πέρυσι, όπως ο Απόλλων Λάρισας. Στην αρχή του αγώνα δεν είχαμε τον έλεγχο, μας έλειψε η σιγουριά. Μετά το 20΄ όμως και ως το 65΄, είδα τη Δόξα που είναι κοντά στα στάνταρ μας. Είχαμε ταυτότητα ως ομάδα, καλή κυκλοφορία και κατοχή της μπάλας. Ήμασταν δημιουργικοί, απλώς μας έλειψε το γκολ. Μπορούσαμε να το βάλουμε, δεν χρειαζόμασταν παραπάνω τελικές. Στην Καλαμαριά είχαμε λιγότερες ευκαιρίες, αλλά κερδίσαμε. Αμυντικά δεν είχαμε προβλήματα, με εξαίρεση το ξεκίνημα. Ήταν μια βελτιωμένη εικόνα. Έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας, έχουν δεδομένες ικανότητες. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη συμπαράστασή του, μας βοήθησε σε αρκετές στιγμές του ματς.

Είμαι πεπεισμένος ότι περιμένουμε περισσότερα πράγματα από τη συγκεκριμένη ομάδα, έχουμε περιθώρια βελτίωσης, για να γίνουμε μια Δόξα αντιπροσωπευτική των όσων πρεσβεύει αυτή η ομάδα, ιστορικά και ως δυναμική. Είμαστε μεγάλη ομάδα, υποχρεωμένη να πορεύεται βήμα-βήμα, να βλέπει κάθε επόμενο παιχνίδι, κάθε επόμενη προπόνηση. Είναι ο μόνος δρόμος για να οδηγηθούμε στις χαρές, αναζητάμε την ισορροπία. Γίνεται κατάθεση απ’ όλους, για να είναι η ομάδα πάντα ανταγωνιστική. Μας ευχαριστεί γενικώς η απόδοσή μας, αλλά έχουμε ακόμα αρκετά να διορθώσουμε και να καλυτερεύσουμε. Ξέρουμε τις απαιτήσεις στη Δόξα, είτε βρίσκεσαι εδώ δέκα μέρες, είτε ένα χρόνο. Το ταβάνι μας είναι πιο ψηλά, από αυτό που δείχνουμε ως τώρα. Πλέον, σκεφτόμαστε το παιχνίδι στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης, το φαβορί της κατηγορίας, κατά γενική ομολογία. Θα πάμε να διεκδικήσουμε ο,τι καλύτερο μπορούμε, ξεκάθαρα ένα θετικό αποτέλεσμα».

Ο μπακ της Δόξας, Ιορδάνης Παπαργυρίου, είπε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την εμφάνιση και την καλή απόδοση, απλώς μας έλειψε το γκολ. Είχαμε τουλάχιστον πέντε καλές ευκαιρίες για γκολ στην αντίπαλη εστία. Η εμπιστοσύνη «χτίζεται» και χρειάζεται υπομονή. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας βοήθησε. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε, αλλά συνεχίζουμε. Μπράβο και στον αντίπαλο, είναι καλή ομάδα και είχε θετική εικόνα».

Last modified onΣάββατο, 02 Νοέμβριος 2019 16:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep