Δόξα Δράμας με πλουραλισμό

Φιλική νίκη (5-0) της Δόξας Δράμας απέναντι στον Ορφέα Ξάνθης.

Αποτελεσματική ήταν η Δόξα Δράμας στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε την Κυριακή (13/10) με τον Ορφέα Ξάνθης στο γήπεδο Φωτολίβους. Οι Μαυραετοί νίκησαν 5-0 έναν αντίπαλο που αγωνίζεται δύο κατηγορίες πιο χαμηλά, αλλά κράτησαν τη διάθεση και τις φάσεις που δημιούργησαν.

Ο Κόντος στο 4' άνοιξε το σκορ και στο 35' ο Ιωαννίδης με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Ρούφο ευστόχησε από την άσπρη βούλα. Ο ίδιος στο 57' με κεφαλιά έκανε το 3-0 από κόρνερ του Κρητικού. Ο Τάσος Κρητικός στο 64' με πέναλτι που κέρδισε ο Σιώπης ανέβασε τον δείκτη στο 4-0. Το αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σαμπανίδης στο 85'.

Ο τεχνικός Κώστας Ανυφαντάκης, μετά το φιλικό ανέφερε: «Ήταν για εμάς μια καλή προπόνηση. Δείξαμε μεγάλη διάθεση, είχαμε καλή κυκλοφορία, ενέργεια. Πετύχαμε πέντε γκολ και δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις ακόμα. Πορευόμαστε με πίστη ότι βελτιωνόμαστε διαρκώς. Ήταν θετικό δείγμα και είναι ενθαρρυντικό ότι όλοι ανταποκρίθηκαν, δεν είδαμε το φιλικό σαν αγγαρεία. Περιμένουμε την επανέναρξη των επίσημων αγώνων».

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Μένκα (60' Ηλιάδης), Σιώπης (77' Αυλωνίτης), Παπαργυρίου (54' Αναστασίου), Καψάλης (75' Κουκόλης), Μαρκοπουλιώτης (71' Παρασκευάς), Πινδώνης (54' Πλέγας), Αργυρόπουλος (54' Οικονόμου), Χάμοντ (71' Περέγιο), Κόντος (60' Αποστολίδης), Ρόβας (54' Κρητικός), Ιωαννίδης (60' Σαμπανίδης).

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Χακί Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Χασάν Ογλού, Τσέκος, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης, Ζιγκολάρι, Ξαντινίδης, Κουκουρίκος, Μελισσόπουλος. Έπαιξαν και οι Ερντέμ, Π. Βουλγαρίδης, Β. Βουλγαρίδης, Βρίγκος.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep