Logo
Print this page

Τεστ με Ορφέα Ξάνθης

Η Δόξα Δράμας θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (13/10) τον Ορφέα Ξάνθης. Παρελθόν ο Κατσανίκας.

Φιλικό παιχνίδι προγραμμάτισε την Κυριακή (13/10) η Δόξα Δράμας. Αντίπαλός της θα είναι ο Ορφέας Ξάνθης στο γήπεδο Φωτολίβους (16.00) και ο Κώστας Ανυφαντάκης θα έχει την ευκαιρία να κάνει δοκιμές χωρίς, βέβαια, να γνωρίζει πότε θα διεξαχθεί το επόμενο επίσημο ματς. Σε κανονικό ρυθμό προπόνησης έχει μπει ο Περεγιό και οι Κουκόλης, Καψάλης βρίσκονται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους. 

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε, επίσης, το τέλος της συνεργασίας της με τον γυμναστή Γιάννη Κατσανίκα και άμεσα θα ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ενημερώνει για τη λήξη συνεργασίας της με τον γυμναστή, Γιάννη Κατσανίκα. Ο Δραμινός προπονητής φυσικής κατάστασης ήταν στο τεχνικό τιμ από πέρυσι (παλιότερα σε ΠΑΟΚ και Ιάλυσο Ρόδου), αλλά ζήτησε να αποχωρήσει λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων (αναπληρωτής δάσκαλος στη Λέσβο).

Ευχαριστούμε τον Γιάννη Κατσανίκα για την προσφορά του στους «Μαυραετούς» και ενημερώνουμε ότι πιθανότατα αύριο θα ανακοινωθεί το όνομα του αντικαταστάτη του στο τεχνικό επιτελείο της Δόξας».

Last modified onΤετάρτη, 09 Οκτώβριος 2019 13:02
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr