Χατ τρικ Πλέγα

Η Δόξα Δράμας νίκησε 5-1 την Κ19 σε οικογενειακό διπλό της Κυριακής (06/10).

Το δεύτερο τεστ μέσα σε διάστημα μίας ημέρας έδωσε την Κυριακή (06/10) η Δόξα Δράμας. Αυτή τη φορά αντίπαλος ήταν η Κ19 σε οικογενειακό διπλό το οποίο βρήκε νικητές τους μεγάλους με 5-1. Χατ τρικ έκανε ο Κώστας Πλέγας, ενώ δίχτυα βρήκαν και οι Ιωαννίδης (πέν.), Αποστολίδης. Σκόρερ για την ομάδα Νέων ήταν ο Ελευθερόπουλος.

Οι μόνοι που έπαιξαν και στους δύο αγώνες ήταν οι Ρούτσης, Ενγκόνγκα, Τάσιος, ενώ δεν χρησιμοποιήθηκαν από τον Κώστα Ανυφαντάκη οι τραυματίες Μένκα, Αργυρόπουλος, Κουκόλης, Καψάλης. Εάν το πρωτάθλημα δεν αρχίσει την προσεχή εβδομάδα, τότε θα επιδιωχθεί να δοθεί ένα ακόμα φιλικό.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Γουϊνεϊ, Αυλωνίτης, Παπαργυρίου, Παπαϊωάννου, Ρούτσης, Πλέγας, Παρασκευάς, Κόντος, Αποστολίδης, Κρητικός, Ιωαννίδης. Έπαιξαν και οι Τάσιος, Ενγκόνγκα.

Κ19 ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ: Θεοδοσιάδης, Πετρίδης, Α. Ιορδανίδης, Μανωλεσάκης, Γρηγορίου, Καπουσούζης, Ελευθερόπουλος, Οικονομίδης, Γεωργιάδης, Πούλας, Κυριακίδης. Έπαιξαν και οι Τουλκέρης, Σέγκος, Τσιμισκίδης, Χρ. Ιορδανίδης, Χατζηδημητρίου, Γαλόπουλος, Μακράκης και ένας δοκιμαζόμενος.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep