Logo
Print this page

«Να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Οι Κώστας Ανυφαντάκης, Ιορδάνης Παπαργυρίου αναφέρθηκαν στο παιχνίδι Κυπέλλου της Δόξας Δράμας με τα Τρίκαλα.

Το ντεμπούτο του στον πάγκο της Δόξας Δράμας θα κάνει ο Κώστας Ανυφαντάκης την Τρίτη (24/09) στο ματς Κυπέλλου με τα Τρίκαλα. Ο νέος προπονητής των Μαυραετών επέλεξε να μην προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι και σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ανέφερε ότι άπαντες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να είναι ανταγωνιστικοί...

Η δήλωσή του:

«Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που είναι από τα φαβορί στην κατηγορία που συμμετέχει. Διαθέτει έμπειρο προπονητή και ποιοτικό ρόστερ. Στη Δόξα θα δώσουμε όλοι τον καλύτερο εαυτό μας, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε με αξιώσεις την πρόκριση στη συνέχεια του θεσμού.

Είναι ένα ματς νοκ άουτ και δεν μας απασχολεί η έδρα, αν παίζαμε δηλαδή στα Τρίκαλα, ή στο ουδέτερο Αλκαζάρ της Λάρισας. Πιο πολύ με ενδιαφέρει εμένα να είναι σε καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος, ένα φυσιολογικό τερέν, παρά η πόλη διεξαγωγής του αγώνα. Ευτυχώς δεν έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα, με εξαίρεση τον Περέγιο».

Ο νεοαποκτηθείς αμυντικός Ιορδάνης Παπαργυρίου υποστήριξε με τη σειρά του ότι η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες:

«Αρχίζουμε με ένα ματς Κυπέλλου, χωρίς φαβορί, όπως συνήθως στο θεσμό. Τα Τρίκαλα είναι καλή ομάδα, το ίδιο φυσικά και εμείς. Πιστεύω πως η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Είμαστε στο ξεκίνημα, δεν έχουμε σαφή εικόνα των αντιπάλων. Τα Τρίκαλα φυσικά μετέχουν σε άλλη κατηγορία, δεν θα τους βρούμε στο πρωτάθλημα».

Αν είναι καλό ότι το ματς διεξάγεται στη Λάρισα και αν είναι ιδιαίτερο για εκείνον:

«Έχω περάσει από τον ΑΟΤ για έξι μήνες, το γήπεδο Τρικάλων αν έχει κόσμο πάντα αποτελεί δυνατή έδρα. Μάλλον είναι θετικό που αγωνιζόμαστε στη Λάρισα, αλλά το ποδόσφαιρο παίζεται στο γήπεδο. Αν δείξουμε το καλό μας πρόσωπο, δεν θα έχουμε πρόβλημα. Στα Τρίκαλα έκανα ένα καλό εξάμηνο εκεί, ήμασταν ψηλά στη Β΄ Εθνική, κάναμε πρωταθλητισμό».

Τέλος, για το μήνυμα στον κόσμο της Δόξας και τις στοχεύσεις στο πρωτάθλημα:

«Το μήνυμα στον κόσμο είναι ότι θέλουμε τη στήριξή τους, όσοι μπορούν να έρθουν, πάντα βοηθούν με τη θετική αντίδρασή τους. Κάθε καλό ξεκίνημα δίνει ψυχολογία και εμείς έχουμε πολλά νέα πρόσωπα. Είναι νωρίς για το πρωτάθλημα, φέτος υπάρχουν ιδιαιτερότητες, με πλέι οφ και πλέι άουτ. Η Δόξα βεβαίως παραδοσιακά θέτει το στόχο από μόνη της, είναι μεγάλη ομάδα».

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr