Logo
Print this page

Οι αρχηγοί της Δόξας

Ορίστηκαν οι αρχηγοί της νέας χρονιάς στη Δόξα Δράμας.

Την τριάδα των αρχηγών όρισε η Δόξα Δράμας και σε αυτή βρίσκεται ο νεοαποκτηθείς Αλέξανδρος Κόντος. Το περιβραχιόνιο θα φορούν ακόμα οι Ορέστης Μένκα, Στέλιος Καψάλης, με τη σειρά να είναι τυχαία και την ΠΑΕ να κάνει γνωστό ότι θα υπάρχει εναλλαγή εντός της χρονιάς. Στο γκρουπ προστέθηκαν ως επιλαχόντες οι Νίκος Ιωαννίδης, Χρήστος Κουκόλης.

Φιλικό οι Μαυραετοί δεν έχουν προγραμματίσει, αλλά το Σάββατο (19.00) προγραμμάτισαν την τέλεση του αγιασμού. Την ίδια ημέρα θα γίνει η φωτογράφιση εν όψει της νέας σεζόν. Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη (24/09) η Δόξα Δράμας θα αντιμετωπίσει στο Αλκαζάρ τον ΑΟ Τρίκαλα. Εκτός πλάνων θα είναι ο τραυματίας Περεγιό και αμφίβολοι για τον τεχνικό Κώστα Ανυφαντάκη οι Σιώπης, Γουίνεϊ.

Την Πέμπτη (19/09), τέλος, έγινε σεμινάριο διαιτησίας επιμορφωτικού χαρακτήρα με εισηγητή - ομιλητή τον Θόδωρο Γκαϊτατζή. «Ο πρώην ρέφερι Α΄ Εθνικής, παρατηρητής και καθηγητής διαιτησίας ενημέρωσε τα στελέχη των Μαυραετών (παίκτες-τεχνικό τιμ) για παλιούς και νέους κανονισμούς, με τις όποιες τροποποιήσεις, για περίπου μια ώρα, κάνοντας χρήση και του απαραίτητου προτζέκτορα για προβολή. Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ευχαριστεί τον Θόδωρο Γκαϊτατζή για την ενημέρωση και το συντονισμό της ημερίδας».

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr