Νέα εξάδα ενίσχυσης

Η Δόξα Δράμας έφτασε τις δέκα μεταγραφές την Τετάρτη (11/09).

Την απόκτηση συνολικά δέκα ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε την Τετάρτη (11/09) η Δόξα Δράμας. Μετά τους Αλέξανδρο Κόντο, Χρήστο Ρόβα, Κώστα Πλέγα, Νίκο Ιωαννίδη οι Μαυραετοί επισημοποίησαν έξιακόμα συμφωνίες. Στο ρόστερ και επίσημα, λοιπόν, εντάχθηκαν οι Άγγελος Οικονόμου (ΟΦΗ), Ευθύμης Αργυρόπουλος (Παναχαϊκή), Γιώργος Αποστολίδης (Κέρκυρα), Χρήστος Κουκόλης (Ηρακλής), Ιορδάνης Παπαργυρίου (Λαμία) και Άλκης Μαρκοπουλιώτης.

Η ανακοίνωση για τον Οικονόμου:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την απόκτηση του μέσου, Άγγελου Οικονόμου. Ο 24χρονος Κατερινιώτης κεντρικός χαφ (γεννημένος στη Θεσσαλονίκη, είναι κυρίως «οκτάρι»), που απασχόλησε αρκετές ομάδες, έχει στο παλμαρέ του έχει ως σημείο αναφοράς το «παράσημο» του αρχηγού στην Κ19 του γερμανικού «κολοσσού» που λέγεται Μπάγερν Μονάχου, πριν μια πενταετία περίπου, παίρνοντας μέρος και σε προπονήσεις και φιλικά με τους «μεγάλους» των Βαυαρών, δεχόμενος εντολές από τον Πέπ Γκουαρντιόλα και δίνοντας πάσες σε παίκτες βεληνεκούς… Φρανκ Ριμπερί και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (7 χρόνια σύνολο στα τμήματα υποδομής της Μπάγερν).

Ο Οικονόμου επιχειρεί επανεκκίνηση στην καριέρα του με τους Μαυραετούς, αφού την προηγούμενη διετία που ήταν στον ΟΦΗ στάθηκε άτυχος, έχοντας σοβαρό τραυματισμό πρόπερσι (στο φινάλε της σεζόν), με αποτέλεσμα να «γράψει» μόνο 8 παρουσίες πέρυσι με τους Κρητικούς, από 4 στη Σούπερ Λιγκ και το Κύπελλο Ελλάδας. Ο Άγγελος Οικονόμου έχει θητεία και στη Βάλντχοφ Μανχάιμ, αλλά και τη Στουτγκάρδη Β΄, ενώ έχει χριστεί διεθνής με την ελληνική K19. Καλωσορίζουμε τον Άγγελο Οικονόμου στη Δόξα Δράμας και ευχόμαστε μια σεζόν χωρίς άλλες ατυχίες, ξεδιπλώνοντας το πλούσιο ταλέντο του στην ομάδα μας».

Η ανακοίνωση για Αργυρόπουλο:

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την απόκτηση του μέσου, Ευθύμη Αργυρόπουλου. Ο 29χρονος Πατρινός κεντρικός χαφ έχει εμπειρία στη Φούτμπολ Λιγκ, παίζοντας μέχρι πρότινος στην Παναχαϊκή (συμπαίκτης με Πλέγα), ενώ ακόμα θήτευσε σε Παναιγιάλειο, Καλαμάτα, Πανηλειακό, Θύελλα Πατρών και Δόξα Ν. Μανωλάδας. Ευθύμη, σε καλωσορίζουμε στη Δόξα Δράμας και ευχόμαστε μια παραγωγική χρονιά, μακριά από τραυματισμούς».

aargi

Η ανακοίνωση για τον Αποστολίδη:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την απόκτηση του πλάγιου μεσοεπιθετικού, Γιώργου Αποστολίδη. Ο 24χρονος εξτρέμ, που ξεχωρίζει για την ταχύτητά του και καλύπτει και τις δυο πλευρές στην επίθεση, αγωνίστηκε πέρυσι στην Κέρκυρα, με 11 παρουσίες και 2 γκολ (συμπαίκτης του Κόντου), ενώ ξεχώρισε και πρόπερσι στη Φούτμπολ Λιγκ, με τη φανέλα του Κισσαμικού.

aapost

Ο Αποστολίδης έχει αγωνιστεί ακόμα σε Ηρακλή, Καμπανιακό, Νίκη Βόλου, Πιερικό, Ερμιονίδα, αλλά και στην Ισπανία το 2015 (Real Aviles). Καλωσορίζουμε τον Γιώργο Αποστολίδη στη Δόξα Δράμας και ευχόμαστε μια σεζόν με υγεία και διακρίσεις».

Η ανακοίνωση για τον Κουκόλη:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την απόκτηση του στόπερ, Χρήστου Κουκόλη. Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός, με καταγωγή από τη Βέροια, πέρυσι αγωνίστηκε στη Φούτμπολ Λιγκ με τον Ηρακλή (συμπαίκτης με Ρόβα), κατηγορία στην οποία έπαιξε και με Πανσερραϊκό (συμπαίκτης με Καψάλη), Αγροτικό Αστέρα, FC Σέρρες και Εθνικό Γαζώρου.

aakouk

Ο Κουκόλης πρόπερσι έπαιξε στη Σούπερ Λιγκ με τη Λαμία (συμπαίκτης με Παπαργυρίου), ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από την Κ20 της Βέροιας. Καλωσορίζουμε τον Χρήστο Κουκόλη στη Δόξα Δράμας και ευχόμαστε να εκπληρώσει τους ομαδικούς και προσωπικούς του στόχους».

Η ανακοίνωση για τον Παπαργυρίου:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την απόκτηση του Ιορδάνη Παπαργυρίου. Ο 27χρονος (γεννηθείς το 1992) αριστερός μπακ, με καταγωγή από τον Προφήτη Θεσσαλονίκης, είναι ακόμα ένας νεοαποκτηθείς παίκτης για τους Μαυραετούς που φέρνει… αύρα Σούπερ Λιγκ, έχοντας θητεία στη Λαμία την τελευταία τριετία.

aapap

Ο Παπαργυρίου, που μπορεί να παίξει και αριστερό χαφ, στην καριέρα του έχει αγωνιστεί ακόμα σε Καβάλα, Τρίκαλα, Αναγέννηση Καρδίτσας (σε όλες βασικός, σε επίπεδο Φούτμπολ Λιγκ), ενώ ποδοσφαιρικά αναδείχτηκε στον Οδυσσέα Κορδελιού (πρώτες παρουσίες σε εθνικές κατηγορίες, το 2013). Καλωσορίζουμε τον Ιορδάνη στη Δράμα και ευχόμαστε ο,τι επιθυμεί να το υλοποιήσει με τη φανέλα της Δόξας».

Η ανακοίνωση για τον Μαρκοπουλιώτη:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την απόκτηση του στόπερ, Αλκιβιάδη Μαρκοπουλιώτη. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός (ύψους 1.84), που θα συνθέσει το καρέ των στόπερ με τους Καψάλη, Κουκόλη και Ενγκόνγκα, έπαιξε στη Φούτμπολ Λιγκ με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, ενώ από το 2015 είχε ενεργό ρόλο στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ (έχει κάνει προετοιμασία και με τους «μεγάλους»), με ενεργό ρόλο στην Κ19 της Ένωσης.

aamarko

Καλωσορίζουμε τον Αλκιβιάδη Μαρκοπουλιώτη στη Δόξα Δράμας, ευχόμενοι υγεία και επιτυχίες».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep