Και Ιωαννίδη η Δόξα

Οι Νίκος Ιωαννίδης, Χρήστος Ρόβας, Κώστας Πλέγας ανακοινώθηκαν από τη Δόξα Δράμας.

Μετά την παραίτηση του Γιάννη Μπύρου από την προεδρία άρχισε η Δόξα Δράμας να ανακοινώνει μεταγραφές. Τον Αλέξανδρο Κόντο ακολούθησαν ο πρώην επιθετικός του Ηρακλή, Χρήστος Ρόβας, ο μέσος Κώστας Πλέγας που είχε μείνει ελεύθερος από την Παναχαϊκή και ο Νικος Ιωαννίδης, ο οποίος έπαιξε για τελευταία φορά στις 31 Οκτωβρίου 2018 με τη Μαρίτιμο.

Ο 25χρονος επιθετικός τη σεζόν 2012-13 έπαιξε σε ένα ματς με τον Ολυμπιακό και ακολούθως φόρεσε τη φανέλα των Χάνσα Ροστόκ (30 ματς, 6 γκολ), Τσβόλε (7 ματς), Τσβόλε U21 (7 συμμετοχές, 1 γκολ) Μπορούσια Ντόρτμουντ Β' (23 παιχνίδια, 1 γκολ), Αστέρα Τρίπολης (44 παιχνίδια, 8 γκολ), Ντιόσγκιορι (39 αγώνες, 7 τέρματα) και Μαρίτιμο (3 ματς).

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την απόκτηση του σέντερ φορ, Νίκου Ιωαννίδη, ενός εκ των κορυφαίων παικτών που ανέδειξε ο νομός μας τα τελευταία χρόνια! Με καριέρα και εκτός συνόρων, παραστάσεις σε πολύ υψηλό επίπεδο, Δραμινός στην καταγωγή (γεννήθηκε στη Γερμανία), στην ατζέντα πολλών ομάδων και σε γόνιμη ποδοσφαιρικά ηλικία. Μεταγραφή υψηλών προδιαγραφών, βάσει ποδοσφαιρικής χρηματιστηριακής αξίας, που εκτιμάμε πως θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα σε αρκετούς τομείς και ειδικά στο σκοράρισμα και θεωρούμε υπέρβαση για τη συγκεκριμένη κατηγορία.

Ο 25χρονος επιθετικός, που είναι διεθνής με την Ελπίδων και ξεκίνησε στις ακαδημίες του Πανδραμαϊκού, στο πλούσιο βιογραφικό του έχει παρουσία στη Σούπερ Λιγκ με Ολυμπιακό και Αστέρα Τρίπολης (πρόπερσι με ενεργό ρόλο στους Αρκάδες), τις γερμανικές Χάνσα Ροστόκ και Μπορούσια Ντόρτμουντ Β΄, την ολλανδική Τσβόλε, την ουγγρική Ντιοσγκιόρ και μέχρι πρότινος τη Μαρίτιμο στην Πορτογαλία, έχοντας βεβαίως αρκετά γκολ.

Ο Ιωαννίδης είναι το… κερασάκι στην «τούρτα» ενίσχυσης, αφού δεν έβγαλε την ως τώρα προετοιμασία με τους «Μαυραετούς» (πλην ελάχιστων μεμονωμένων προπονήσεων συντήρησης ως τώρα) και έρχεται ουσιαστικά ως τελευταίος χρονικά (ίσως γίνει προσεχώς και άλλη προσθήκη, εκτός των παικτών που ήδη γυμνάζονται με την ομάδα μας και ανακοινώνονται άμεσα). Νίκο Ιωαννίδη, σε καλωσορίζουμε με χαρά στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας σου και ευχόμαστε μια χρονιά με πολλά γκολ, νίκες και πάνω απ’ όλα υγεία!»/

Η ανακοίνωση για τον Ρόβα:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει τη μεταγραφή του Χρήστου Ρόβα. Ο 25χρονος Σερραίος επιθετικός έρχεται στους Μαυραετούς μετά από μια διετία στον Ηρακλή, με παρουσίες σε Γ΄ Εθνική και πέρυσι Φούτμπολ Λιγκ, ενώ πρόπερσι πέτυχε 31 γκολ στην πορεία ανόδου των «κυανόλευκων».

arov

Ο Ρόβας έχει αγωνιστεί ακόμα σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Εθνικό Σιδηροκάστρου, Ερμή Ζωνιανών, Γιούχτα, Ιωνικό, Πανναξιακό και Κ19 Πανσερραϊκού. Χρήστο, καλωσόρισες στη Δόξα, ευχόμαστε μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και με πολλά γκολ και νίκες».

Η ανακοίνωση για τον Πλέγα:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την απόκτηση του Κώστα Πλέγα. Ο έμπειρος κεντρικός χαφ, που μπορεί να καλύψει αρκετές θέσεις στον άξονα, γεννήθηκε στα Καλάβρυτα το 1997 και παρότι νεαρός σε ηλικία έχει παραστάσεις σε υψηλότερο επίπεδο, και από Σούπερ Λιγκ.

APLE

Ο Πλέγας αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό, Πανιώνιο, Παναχαϊκή (μέχρι πρότινος), αλλά και στον Πανθρακικό, όπου συνεργάστηκε με το νυν προπονητή μας, Κώστα Ανυφαντάκη, σε επίπεδο Φούτμπολ Λιγκ. Καλωσορίζουμε τον Κώστα Πλέγα στη μεγάλη οικογένεια των Μαυραετών και ευχόμαστε μια χρονιά με υγεία και επιτυχίες».

Last modified onΤετάρτη, 11 Σεπτέμβριος 2019 15:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep