Logo
Print this page

Ανυφαντάκης στο τιμόνι

Ο Κώστας Ανυφαντάκης είναι ο νεός προπονητής της Δόξας Δράμας.

Τον διάδοχο του Σωκράτη Οφρυδόπουλου ανακοίνωσε την Τετάρτη (11/09) η Δόξα Δράμας. Όπως σας είχε ενημερώσει την Κυριακή (08/09) το FL News, ο Κώστας Ανυφαντάκης είχε πάρει το προβάδισμα για να αναλάβει τα ηνία και ο 48χρονος έχει πλέον 18 ημέρες μπροστά του για να προετοιμάσει τους Μαυραετούς εν όψει πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή, Κώστα Ανυφαντάκη. Ο 48χρονος Κρητικός τεχνικός (γεννηθείς στο Ρέθυμνο το 1971) έχει εργαστεί σε Καβάλα (δυο θητείες), Πανθρακικό, Επισκοπή (με αμφότερες στη Φούτμπολ Λιγκ), Ιωνικό και μέχρι πρότινος ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

Ο νέος προπονητής μας δεν επιθυμεί τη διεξαγωγή φιλικού την τρέχουσα εβδομάδα, ενώ σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τα στελέχη που θα τον πλαισιώσουν στο επιτελείο.

Ο Κώστας Ανυφαντάκης με δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Δόξας Δράμας ανέφερε:

«Έρχομαι σε μια πολύ ιστορική ομάδα. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να ανταποκριθούμε στη μεγάλη αυτή ευθύνη. Με πίστη στη δουλειά μας και μέγιστη προσπάθεια, με τη στήριξη όλων, μπορούμε να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί. Έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και γενικότερα τα στελέχη της Δόξας. Υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε το μάξιμουμ, το 100%, , για να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας και της δυναμικής της Δόξας.

Καλούμαστε να αξιοποιήσουμε το χρόνο, περίπου δυο εβδομάδων, ως την έναρξη των επίσημων ματς, πρώτα το Κύπελλο και μετά την πρεμιέρα πρωταθλήματος με τον Καραϊσκάκη και μάλλον μας εξυπηρετεί η καθυστέρηση στην εκκίνηση».

Καλωσορίζουμε τον Κώστα Ανυφαντάκη στη Δόξα Δράμας και ευχόμαστε μια δημιουργική χρονιά με διακρίσεις».

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr