«Όχι» Δόξας στην κλήρωση

Η Δόξα Δράμας απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Super League 2 για κλήρωση την Τετάρτη (28/08) και εισηγήθηκε τη σύγκληση έκτακτου ΔΣ.

Αναμενόμενη στάση κράτησε η Δόξα Δράμας στην πρόταση της Super League 2 να προχωρήσει στην κλήρωση την Τετάρτη (28/08). Οι Μαυραετοί που δεν εκπροσωπήθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση, απάντησαν ότι διαφωνούν, τόσο για την ημερομηνία κλήρωσης, όσο και για την έναρξη στις 15 Σεπτεμβρίου.

Η ΠΑΕ και ο Γιάννης Μπύρος που υπογράφει ως πρόεδρος, προτείνει να συγκληθεί άμεσα ΔΣ. Μάλιστα, ενώ η προθεσμία πληρωμής του παραβόλου (7.500 ευρώ) εξέπνεε την Παρασκευή (23/08) και ζητήθηκε παράταση ως την Τρίτη (27/08), τονίζει ότι η καταβολή όπως και η κλήρωση δεν πρέπει να γίνουν «πριν την οριστική υπογραφή των τηλεοπτικών συμβάσεων στις οποίες τα προσφερόμενα ποσά προς τις ομάδες της SL2 θα είναι αυτά που αναγράφονται στο «Προσύμφωνο Διάθεσης Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων και Λοιπών Σχετικών Θεμάτων» και ότι η ημερομηνία έναρξης θα οριστεί τρεις εβδομάδες μετά την οριστική συμφωνία για τις τηλεοπτικές συμβάσεις».

Θα πρέπει, βέβαια, να τονιστεί ότι η Δόξα Δράμας ξεκίνησε προετοιμασία προ μίας εβδομάδας, ενώ δεν εκπροσωπήθηκε στο προγραμματισμένο για την Πέμπτη (22/08) ΔΣ. Ένα συμβούλιο που είχε θέμα συζήτησης την κλήρωση, αλλά η ΠΑΕ επέλεξε να είναι απούσα... Η απάντηση της ΠΑΕ:

abyros

Last modified onΠαρασκευή, 23 Αύγουστος 2019 20:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep