Δραμινοί Χάμοντ, Γουίνεϊ

Μεταξύ των ξένων που θα αποκτήσει η Δόξα Δράμας είναι ο Γκανέζος μέσος Χάμοντ και ο Λιβεριανός τερματοφύλακας Γουίνεϊ.

Η Δόξα Δράμας σκοπεύει σύντομα να κάνει γνωστές τις πρώτες μεταγραφές της, αρκετές εκ των οποίων θα είναι από την αγορά της Ισπανίας. Δύο ακόμα ποδοσφαιριστές από τη δεύτερη ομάδα της Μαγιόρκα προστίθονται στη λίστα με αυτούς που μετατίθενται στους Μαυραετούς. Πρόκειται για τον Γκανέζο μέσο Στέφεν Κουαμπένα Χάμοντ και τον Λιβεριανό τερματοφύλακα, Μπόισον Γουίνεϊ.

Ο Χάμοντ είναι 23 ετών (6/8/96) και πέρυσι είχε 38 συμμετοχές και 4 γκολ στη Δ' κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος. Σε ό,τι αφορά στον συνομήλικό του Γουίνεϊ, είχε 28 συμμετοχές και μετρά δύο συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Λιβερίας.

Ο δεύτερος είναι συνομήλικός του τερματοφύλακας, 2 φορές διεθνής με τη Λιβερία. Προέρχεται και αυτός από τη δεύτερη ομάδα της Μαγιόρκα (4η κατηγορία) με την οποία κατέγραψε 28 συμμετοχές την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Αναβολή παρουσίασης

Η ΠΑΕ είχε ενημερώσει το βράδυ του Σαββάτου (17/08) ότι οι Σωκράτης Οφρυδόπουλος, Νίκος Τσιμπλίδης επρόκειτο να παρουσιαστούν τη Δευτέρα (19/08). Ωστόσο, η συνέντευξη Τύπου αναβλήθηκε χωρίς να γνωστοποιηθούν λεπτομέρειες:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ενημερώνει ότι αναβάλλεται η αρχικά προγραμματισμένη για τη Δευτέρα συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των Σωκράτη Οφρυδόπουλου (προπονητής) και Νίκου Τσιμπλίδη (τεχνικός διευθυντής). Νεότερα επί του θέματος θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες μέρες».

Last modified onΚυριακή, 18 Αύγουστος 2019 13:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep