Logo
Print this page

Καγιούλης για Δόξα Δράμας

Ο γνωστός μάνατζερ Νίκος Καγιούλης, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, θα έχει ραντεβού με τον Γιάννη Μπύρο για να εμπλακεί στη Δόξα Δράμας.

Σε αναζήτηση συμπαίκτη βρίσκεται ο ιδιοκτήτης της Δόξας Δράμας, Γιάννης Μπύρος. Και όπως είπε στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση, έχει πρόταση από τη Γερμανία. Σύμφωνα, λοιπόν, με καλά πληροφορημένες πηγές του FL News, αυτή έχει γίνει από τον Νίκο Καγιούλη.

Ο γνωστός μάνατζερ και πρώην παράγοντας του Ηρακλή είχε εμπλακεί την περσινή σεζόν στον Αήττητο Σπάτων. Τότε είχε δηλώσει φίλος του Νίκου Κατσίγιαννη τον οποίο βοήθησε οικονομικά και οργανωτικά. Όταν προέκυψαν προβλήματα στην ομάδα των Μεσογείων, ξεκίνησαν συζητήσεις, ώστε να πάρει στα χέρια του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, αλλά αυτές οδηγήθηκαν σε «ναυάγιο» πριν το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Ο Καγιούλης είχε αποσύρει το ενδιαφέρον του και είχε δηλώσει μεταξύ άλλων: «Παρεμβολές από μέρους της διοίκησης λίγο πριν αρχίσει το ματς, δεν είναι δυνατόν να γίνουν αποδεκτές. Κατάρτιση αρχικής ενδεκάδας, ποιοι δηλαδή θα παίξουν, πώς θα παίξουν για οποιοδήποτε σκοπό, δεν συνάδουν με το ποδόσφαιρο που ξέρω εγώ στην Γερμανία. Αν δεν υπάρχει καθαρό περιβάλλον και κανόνες δεν είναι δυνατόν να επενδύσω στην Ελλάδα υπό αυτή την κατάσταση».

Οι Μαυραετοί φαίνεται ότι ικανοποιούν τα «θέλω» του Καγιούλη μετά την περσινή «τραυματική» εμπειρία. Οι πληροφορίες του FL News, λοιπόν, αναφέρουν ότι αναμένεται τη Δευτέρα (01/07) να συναντηθεί με τον Μπύρο. Ο δεύτερος, μάλιστα, βλέπει με πολύ καλό μάτι την πιθανότητα να υπάρξει συνεργασία. Ο γνωστός μάνατζερ, άλλωστε, έχει τη δυνατότητα να στηρίξει την προσωρινή οικονομική αδυναμία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ που αναζητά συμπαίκτη για να μπορέσει να ανταπεξέλθει.

Last modified onΣάββατο, 29 Ιούνιος 2019 13:04
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr