Στη Δόξα Δράμας ο Σπανός

Ο Δημήτρης Σπανός συμφώνησε με τη Δόξα Δράμας και θα διαδεχτεί τον Στάικο Βεργέτη.

Παρελθόν από τη Δόξα Δράμας θα πρέπει να θεωρείται ο Στάικος Βεργέτης. Ο τεχνικός των Μαυραετών δεν μπόρεσε να δώσει εξήγηση για τον αγωνιστικό κατήφορο και η διοίκηση αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία μαζί του. Ο 42χρονος κλείνει τον κύκλο του στην ομάδα της Δράμας με απολογισμό 6-5-7 στο πρωτάθλημα και 1 ήττα στο Κύπελλο.

Διάδοχος του Βεργέτη θα είναι ο πρώην τεχνικός της Κέρκυρας, Δημήτρης Σπανός, ο οποίος συμφώνησε με τους «ασπρόμαυρους» να αναλάβει το τιμόνι και το βράδυ της Κυριακής (24/02) αναμένεται στη Δράμα για να οριστικοποιηθεί η πρόσληψή του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News μαζί με τον Σπανό θα προσληφθούν ως συνεργάτες του οι Σωτήρης Βίνο, Πέτρος Στοΐλας με τους οποίους είχε θητεύσει στην Κέρκυρα.

Για τον 49χρονο προπονητή η Δόξα Δράμας θα αποτελέσει τον 7ο σταθμό του στη Football League. Είχαν προηγηθεί οι Παναχαϊκή, Λαμία, Απόλλων Σμύρνης, Παναιγιάλειος, Άρης και Κέρκυρα. Με τους Θεσσαλονικείς είχε πανηγυρίσει την άνοδο στη Super League. Έχει εργαστεί ακόμα σε Πανελευσινιακό, Ερμιονίδα, Ρόδο, Αίαντα Σαλαμίνας, Βύζαντα Μεγάρων και Αναγέννηση Άρτας.

Last modified onΚυριακή, 24 Φεβρουάριος 2019 12:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep