«Να αλλάξει γνώμη»

Για φοβία της Δόξας Δράμας έκανε λόγο ο Ροτζέριο Μάρτινς.

Περισσότερη πίεση πρέπει να ασκεί η Δόξα Δράμας όταν προηγείται στο σκορ σύμφωνα με τον Ροτζέριο Μάρτινς. Ο μέσος των Μαυραετών τόνισε μετά το 2-2 με τον Πλατανιά ότι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να φέρουν πίσω στο γήπεδο τον Γιάννη Μπύρο και τόνισε:

«Ξέραμε σήμερα ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι και ότι θα έπρεπε να παίξουμε πολύ δυνατά για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που θέλαμε. Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο δείξαμε ότι θέλαμε τους τρεις βαθμούς, αλλά πάλι για κάποιο λόγο μπήκαμε μπροστά στο σκορ και δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το 1-0 ή να βάλουμε ένα δεύτερο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πάλι όπως με τα Τρίκαλα. Καθίσαμε πίσω. Μας γύρισε το παιχνίδι και δεν ξέρω γιατί. Όμως αντιδράσαμε, όχι στο 100% των δυνατοτήτων μας. Τελικά πήραμε την ισοπαλία και τον ένα πόντο που έτσι όπως είμαστε, θα μας βοηθήσει στο τέλος».

Ο προπονητής μίλησε για ψυχολογικό πρόβλημα. Πιστεύεις ότι ισχύει αυτό;

«Για κάποιο λόγο νομίζω ναι. Όταν βάζουμε το γκολ στα τελευταία παιχνίδια πάντα γυρνάμε πίσω. Μάλλον με τον φόβο να μη δεχτούμε άλλο γκολ ή να κρατήσουμε το 1-0. Εμείς οι ποδοσφαιριστές πρέπει να το αλλάξουμε».

Νιώθετε πίεση από τον κόσμο;

«Πίεση πάντα θα υπάρχει όταν τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θέλουμε. Θα έχεις πίεση από τον κόσμο, την ομάδα, τη διοίκηση. Πρέπει να δουλέψουμε και να δούμε πώς θα το αλλάξουμε».

Έχετε διώξει τον ιδιοκτήτη από το γήπεδο...

«Στην αρχή αυτό λέγαμε, ότι πρέπει να τον φέρουμε πάλι πίσω, γιατί είναι ένας σωστός άνθρωπος στο ποδόσφαιρο. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο».

Σας δημιουργεί ανασφάλεια ότι δηλώνει πως θα φύγει;

«Όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να έρθουν εδώ για τον Γιάννη Μπύρο. Εμείς θέλουμε δεν θέλουμε με αυτή την απόδοση του τελευταίου καιρού τον δώχνουμε. Αν θέλει να φύγει, σίγουρα, είναι δύσκολο για εμάς. Έχει τα θέματά του. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο για να αλλάξει γνώμη».

Πώς θα διορθωθεί αυτή η φοβία;

«Με περισσότερη πίεση μπροστά και να μην μένουμε πίσω. Όσο περισσότερη πίεση ασκείς, τόσο μακριά από την εστία μας θα είναι ο αντίπαλος. Απλά είναι δύσκολο και στα 90 λεπτά».

Έρχονται διαδοχικά ματς. Σε τι κατάσταση είστε;

«Σε φυσική κατάσταση είμαστε καλά. Εγώ προσπαθώ να δουλεύω για να είμαι καλά για τα παιχνίδια. Τώρα κοιτάμε τον Ηρόδοτο. Να μπούμε καλά, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι δύσκολο ματς. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΚυριακή, 24 Φεβρουάριος 2019 11:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep