«Αδικείς τον εαυτό σου...»

Ο Στάικος Βεργέτης στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της Δόξας Δράμας στον Βόλο.

Η Δόξα Δράμας δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες στο παιχνίδι με τον Βόλο και μοιραία έχασε από τον πιο αποτελεσματικό πρωτοπόρο. Αυτό υποστήριξε ο τεχνικός των Μαυραετών, Στάικος Βεργέτης μετά την ήττα (2-1) και είπε:

«Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που το απήλαυσε ο κόσμος. Και οι δύο ομάδες είχαν ρυθμό. Προσπάθησαν να παίξουν δημιουργικό ποδόσφαιρο και τα κατάφεραν. Η διαφορά είναι ότι η ομάδα του Βόλου ήταν αποτελεσματική στις ευκαιρίες που δημιούργησε σε αντίθεση με μας που δεν αξιοποιήσαμε τις καλές μας στιγμές. Όταν στο 1-1 έχεις τουλάχιστον τέσσερις καλές ευκαιρίες να σκοράρεις και δεν το κάνεις, νομίζω ότι αδικείς τον ίδιο σου τον εαυτό.

Η εμφάνιση ήταν καλή. Τα παιδιά ακολούθησαν το πλάνο που είχαμε ορίσει στο έπακρο. Κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια και τους δίνω συγχαρητήρια. Μας αφήνει πικρία το γεγονός ότι δεν κάναμε γκολ στις ξεκάθαρες φάσεις που θα μπορούσαμε. Η εμφάνιση μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια. Θα συγκεντρωθούμε και θα κάνουμε επανεκκίνηση στο επόμενο ματς. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Βόλου και καλή συνέχεια».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΚυριακή, 17 Φεβρουάριος 2019 18:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep