Η σιωπή της Δόξας...

Μία ημέρα μετά την απόρριψη της έφεσης της Δόξας Δράμας ουδεμία αντίδραση για τη «γκάφα» στο ματς με τον Βόλο.

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά η Δόξα Δράμας πληρώνει την άγνοια των υπαλλήλων της σχετικά με τους κανονισμούς. Πέρυσι ήταν η χρησιμοποίηση 6ου ξένου απέναντι στον Άρη και φέτος η δήλωση του ιατρού της ΠΑΕ ως και ιατρού αγώνα απέναντι στον Βόλο. Το νομικό επιτελείο των Μαυραετών προσπάθησε να ανατρέψει την πρωτόδικη απόφαση, όμως ήλπιζε μόνο στην απόρριψη της δίωξης που είχε ασκήσει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας. Εξάλλου, τόσο στον πρώτο βαθμό, όσο και στην Εφέσεων ο δικηγόρος Αργύρης Λίβας είχε παραδεχτεί ότι το λάθος ήταν του... άπειρου γενικού αρχηγού, Αντώνη Λαδάκη.

Οι βαθμοί που με κόπο κέρδισε η Δόξα Δράμας στο γήπεδο χάθηκαν πλέον οριστικά και οι μόνοι που δεν φταίνε είναι ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία. Φυσικά, το περίεργο θα ήταν να ακολουθήσουν παραιτήσεις για τη «γκάφα», όμως μία ημέρα μετά οι υπεύθυνοι όχι μόνο δεν αποχώρησαν, αλλά δεν υπήρξε η παραμικρή αντίδραση ή έστω μία συγγνώμη.

Ο ΚΑΠ, άλλωστε, είναι σαφής και οι διαρροές σε ΜΜΕ για θετική έκβαση διαψεύστηκαν από την Επιτροπή Εφέσεων, η οποία δικαίωσε τον Βόλο. Έτσι, ο πρωτοπόρος βρέθηκε ακόμα πιο κοντά στην άνοδο, η Δόξα Δράμας παρέμεινε 19 βαθμούς και ο Γιάννης Μπύρος πήρε ένα ακόμα μήνυμα σχετικά με τις επιλογές των συνεργατών του.

Last modified onΠέμπτη, 14 Φεβρουάριος 2019 14:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep