«Γκρεμίσαμε ένα σπίτι...»

Ο Σταύρος Πεταυράκης μίλησε για γήπεδα βούρκους και για τη Β' Εθνική στην οποία δεν υπάρχει προκοπή.

Ντροπή δήλωσε ότι αισθάνεται ο Σταύρος Πεταυράκης για την ήττα (2-1) από τον ΑΟ Τρίκαλα. Ο αμυντικός της Δόξας Δράμας σημείωσε ότι η ομάδα του σε μία εβδομάδα χάλασε ό,τι πήγε να φτιάξει και αναφέρθηκε στους... βούρκους της Β' Εθνικής, ενός πρωταθλήματος που δεν έχει προκοπή. Αναλυτικά όσα είπε:

«Γκρεμίσαμε ένα σπίτι που φτιάχναμε εδώ και ένα μήνα. Ντρέπομαι γι' αυτή την ήττα σήμερα. Όπως γνωρίζουμε το να χτίσεις είναι το δύσκολο. Κάναμε μια προσπάθεια τώρα τέσσερα, πέντε παιχνίδια αήττητοι και ξαφνικά τώρα σε μια εβδομάδα χαλάσαμε ό,τι πήγαμε να φτιάξουμε.

Ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας. Όπως γνωρίζουμε οι μεγάλες ομάδες στα δύσκολα θα φανούν. Στα εύκολα είμαστε όλοι κύριοι, πρώτοι. Θέλω να πιστεύω πώς θα σηκώσουμε κεφάλι και εγώ και τα παιδιά και ο προπονητής, να ξανακάνουμε κάτι σωστό σε αυτή την ομάδα. Να ανεβούμε βαθμολογικά, να ανεβεί η αυτοπεποίθησή μας και εμάς και του κόσμου».

Επαναπαυτήκατε στο δεύτερο ημίχρονο; Τι πάθατε;

«Συνήθως όταν κάποια ομάδα βάλει γκολ αυτόματα μπαίνει στο μυαλό της ότι πρέπει να μείνει πίσω. Εμείς κακώς το κάναμε, γιατί ο αντίπαλος έπαιζε με 10 παίκτες. Δεν ξέρω τι συνέβη, ίσως μας βγήκε και η κούραση μία εβδομάδα τώρα που είχαμε κάνει τρία παιχνίδια συνεχόμενα σε γήπεδα βούρκους, γιατί αυτή είναι η Β’ Εθνική. Δεν υπάρχει προκοπή σε αυτό το ποδόσφαιρο. Είναι ό,τι χειρότερο και ας ελπίσουμε να σηκώσουμε κεφάλι και να κάνουμε περήφανους αυτούς που μας επέλεξαν να είμαστε εδώ. Mερικά παιδιά παρακαλάνε να είναι σε κάτι τέτοιες ομάδες που είναι υγιέστατα σωματεία, πληρωνόμαστε πρώτη του μήνα, τα σπίτια μας, τα φαγητά μας, που δεν γίνεται πουθενά αυτό, ακόμη και στην Α’ Εθνική».

Last modified onΣάββατο, 09 Φεβρουάριος 2019 20:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep