«Εκ των έσω ή μεταγραφή»

Τα δεινά της Δόξας Δράμας και η απώλεια του Πέρεθ.

Για τουλάχιστον δύο εβδομάδες θα χάσει η Δόξα Δράμας τον Μαρτίνεθ Πέρεθ όπως δήλωσε ο Στάικος Βεργέτης. Ο τεχνικός των Μαυραετών τόνισε ότι πρέπει τα κενά να καλυφθούν, είτε εκ των έσω, είτε με μεταγραφή έτοιμου παίκτη, κάτι που είναι δύσκολο τη δεδομένη χρονική στιγμή. Παράλληλα, μετά τη νίκη (1-0) απέναντι στον ΑΟΧ Κισσαμικό μίλησε για τα... δεινά του δευτέρου ημιχρόνου. Αναλυτικά:

«Σημειώσαμε μία σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, που μας δυσκόλεψε αφάνταστα. Το καλό είναι ότι η ομάδα για ένα ακόμη ματς δεν δέχθηκε γκολ.
Μετά το πρώτο τέταρτο, που ήταν ένα παιχνίδι πολλών μεταβάσεων, ανοίξε πολύ νωρίς το γήπεδο και είχαμε πολλές μεταβάσεις στη μία και στην άλλη περιοχή. Μετά πήραμε τον έλεγχο του αγώνα, κατορθώσαμε ορθολογικά να ψάξουμε τρόπους, ιδιαίτερα από τις πλευρές, να σπάσουμε την πολυπρόσωπη άμυνα του αντιπάλου και το πετύχαμε με το γκολ που βάλαμε.

Όμως αυτή η νίκη δεν πρέπει να μας κάνει να κλείσουμε τα αυτιά και τα μάτια σε κάποια δεινά που παρουσιάστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Κορυφαίο όλων ήταν η αδυναμία της ομάδας να κρατήσει την μπάλα στα πόδια της. Είναι κάτι που μας έχει βαθύτατα προβληματίσει όλο το προπονητικό τιμ και είναι κάτι στο οποίο πρέπει να επιμείνουμε, να δούμε τα αίτια και να το ανατρέψουμε, γιατί δεν πρέπει η ομάδα να χάνει τόσο εύκολα την μπάλα και να αμύνεται διαρκώς, όπως έγινε στο δεύτερο ημίχρονο.

Δεν έχει συμβεί με ομάδες που είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία και διεκδικούν την άνοδο και αυτό λίγο μας έχει στεναχωρήσει. Δεν πρέπει ποτέ ένας προπονητής να κλείνει τα μάτια και να καλύπτεται πίσω από μία νίκη. Σίγουρά, όμως τα παιδιά κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Καμία νίκη δεν είναι εύκολη, πόσο μάλλον η σημερινή».

Για τον τραυματισμό του Πέρεθ:

«Ο Πέρεθ έκανε μια υπερέκταση και εκείνη τη στιγμή υπήρξε αποκοπή μυϊκών ινών. Αύριο θα εκτιμήσουμε το μέγεθος του τραυματισμού του. Είναι σίγουρο ότι δεν θα τον έχουμε στα δύο παιχνίδια της ερχόμενης εβδομάδας».

Πώς θα καλυφθούν τα κενά των Κρουθ, Πέρεθ;

«Υπάρχουν δύο επιλογές. Η μία είναι εκ των έσω και η άλλη να μιλήσουμε με τη διοίκηση, αν πρέπει να πάρουμε έναν έτοιμο παίκτη άμεσα να μπει και να βοηθήσει, κάτι πάρα πολύ δύσκολο αυτή την περίοδο».

Ο Καλούδης Λεμονής είπε:

«Αρχικά να ευχηθούμε στον ΑΟΧ/ Κισσαμικό καλή συνέχεια. Σήμερα στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο, καταφέραμε και πετύχαμε ένα πολύ όμορφο τέρμα. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πολύ αγχωμένοι, θέλαμε να κρατήσουμε τη μπάλα, δυστυχώς δεν κάναμε πολύ καλά για μεγάλο χρονικό διάστημα, ευτυχήσαμε και κερδίσαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Από εδώ και πέρα το ξεχνάμε, έχουμε πολύ δύσκολη συνέχεια, την Τετάρτη έχουμε αγώνα και το μυαλό όλων πρέπει να είναι στο επόμενο παιχνίδι που είναι εντός έδρας».

Last modified onΚυριακή, 27 Ιανουάριος 2019 21:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep