Το πρώτο βήμα

Η Δόξα Δράμας καλείται να εκμεταλλευτεί την έδρα της κόντρα στον ΑΟΧ Κισσαμικό και στο πρώτο από τα δύο διαδοχικά εντός έδρας ματς.

Τους μισούς βαθμούς από τον πρωτοπόρο Βόλο έχει η Δόξα Δράμας, οπότε για να μειώσει τις αποστάσεις από τις πρώτες θέσεις πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Κόντρα στη Σπάρτη το έπραξε, αλλά μετά την ισοπαλία με τον Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά γνωρίζει ότι μέσα σε 4 ημέρες θα πρέπει να κατακτήσει δύο τρίποντα στο γήπεδό της.

Την Κυριακή (27/01, 15:00) η Δόξα Δράμας υποδέχεται τον ΑΟΧ Κισσαμικό και ο βαθμός δυσκολίας είναι κατά πολύ μεγαλύτερος σε σχέση με την αναμέτρηση με τους Λάκωνες. Άρα οι ποδοσφαιριστές του Στάικου Βεργέτη πρέπει να δείξουν καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.

Εκτός πλάνων έμειναν οι νεοαποκτηθέντες Βοσνιάδης, Αυγενικού, Κασασόλα, ο τραυματίας Κρουθ και οι νεαροί Παπαγεωργίου, Παρασκευάς.

Η αποστολή: Μένκα, Ηλιάδης, Ανδρέου, Ρουγκάλας, Καψάλης, Μακρής, Ρεβυθόπουλος, Σιώπης, Πεταυράκης, Λεμονής, Πατράλης, Σουμά, Μάρτινς, Μπαϊκαρά, Κρητικός, Πέρεθ, Δούμτσιος και Σαμπανίδης.

Last modified onΣάββατο, 26 Ιανουάριος 2019 12:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep