«Θα συνεδριάσει η ΕΕΑ»

Νέα αναβολή  πήρε η υπόθεση για το Μετοχικό Κεφάλαιο του Αήττητου μετά από αίτημα της πλευράς της Δόξας Δράμας. Νέα αναβολή πήρε η υπόθεση για το Μετοχικό Κεφάλαιο του Αήττητου μετά από αίτημα της πλευράς της Δόξας Δράμας.

Νέα αναβολή ζήτησε η Δόξας Δράμας στη συζήτηση της ένστασης για το Μετοχικό Κεφάλαιο του Αήττητου Σπάτων.

Την Παρασκευή (25/1) ήταν προγραμματισμένη να συζητηθεί από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Football League η ένσταση που είχε καταθέσει η Δόξα Δράμας μετά την αναμέτρηση της με τον Αήττητο Σπάτων, επειδή η ομάδα των Μεσογείων δεν έχει Μετοχικό Κεφάλαιο. Το FL News έδωσε το «παρών» στον αθλητικό δικαστή και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Οι άνθρωποι της Δόξας Δράμας, όπως είχαν κάνει στις 8 Ιανουαρίου, έτσι και τώρα έθεσαν θέμα νέας αναβολής επειδή είναι κομβική η γνωμοδότηση της ΕΕΑ πάνω στο θέμα. Προσκόμισαν, μάλιστα, βεβαίωση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού σχετικά με... σύντομη συνεδρίασή της (!).

Μάλιστα, ο δικηγόρος της δραμινής ΠΑΕ, Απόστολος Μπίρδας, τόνισε πως η αναβολή θα πρέπει να έχει μακρινή ημερομηνία, ώστε να υπάρχει το έγγραφο από την ΕΕΑ στην επόμενη εκδίκαση. Ο αθλητικός δικαστής έδωσε περιθώριο πάνω από ένα μήνα, αφού νέα δικάσιμος ορίστηκε στις 28 Φεβρουαρίου (16:00).

Χαρακτηριστικό είναι πως ούτε η πλευρά του Αήττητου Σπάτων ήθελε να συζητηθεί η υπόθεση, αφού ζήτησε και εκείνη αναβολή επειδή ο δικηγόρος της, Δημήτρης Βαγιάκος ήταν ασθενής.

Last modified onΣάββατο, 26 Ιανουάριος 2019 00:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep